• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım

Kendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım
Bu ilk rejimin mi

peki tamam canım sadece bldirimlerdede kalsan olur onemli değil bildirim yaptıktan sonra sorun yok yani nasıl istersen canımcım sil dersen silerim bir daha karar verirsende yine alırız çok öpüyorum son kararını bekliyorummm
Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsin:KK15:

Aynennnnn

Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsin:KK15:
yok canım olurmu öyle şey bak isteyuenlere 1300 kalorilik şart koyduk istemeyen ona dahi katılmadı hiç bişeyde zorlama bozulma yok canım benim adımız üstümüzde esnek diyet arkadaşlığı...

canım o kadar aç kalma istersen birazda hareketle tamamdır aşırıda aç bıraktırma kendini

Kahvaltıyi biraz gec yaptim. Ac karnina kan tahlili için hastaneye gittim de..

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-10-20-53-38.webp
    Screenshot_2017-02-10-20-53-38.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar yarın haftasonu. Haftasonları malum diyet suya düşebiliyo. Biz dört elle kenetlenip yüksek motivasyonla kalorilere karşı duralım. Yarın kalori limiti 1200 olsun diyorum ne diyosunuz uyar mı size. Pazartesi tartı günü de yaklaşıyo malum.

Back
X