- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.301
Simdide 638 kaloriye ulastim arayla beraber hafta sonlarininda bir avantaji iki ogun yememiz oda guzel yaniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şimdi bir sade türk kahvesi aldımSimdide 638 kaloriye ulastim arayla beraber hafta sonlarininda bir avantaji iki ogun yememiz oda guzel yaniii
Tahminlere yer yok bizim diyetimizdeBen nekadar içtim saymadım ama epeyce bir içtim

Olabilir vallakızçeler bende arslan burcuyummmmm
Kızz burdamıydın sen :))Tahminlere yer yok bizim diyetimizde![]()
Meslek sırrı diomuşumHakkaten nasıl bildin ya ben hiç anlamam burçlardan

Haha elediğim burçlardan diilsinAkrep burcuyumm
Aynen iki öğün daha iyiSimdide 638 kaloriye ulastim arayla beraber hafta sonlarininda bir avantaji iki ogun yememiz oda guzel yaniii
Tv izledim bi de tel konuştum başka bişey yapmadım temizlik yapçam büyük ihtimal ama şimdi diil daha soraKızz burdamıydın sen :))

Ben de yapmadım ben de ilk kez acıkmadımBen hiç acıkmadım ya siz ne alemdesiniz ara öğün yaptınız mı. Ben yapmadım. Sürekli temizlik yapıp su içiyorum.
Korkmaya başladım kendimden ben de kahve yapçaktıö şimdiBende şimdi bir sade türk kahvesi aldım
Güldürme yaa koptumRumeysa3 bu gece ruyamda seni gordumm sana muayene olmaya gelmistim:):):) gozluklu biriydin
DelilerHahaha :))canım doğru görmüşsün. Ama çoğunlukla lens takıyorum.
Kahvaltıda yedim baya 309 um kaldı bine@galatasaray-86 ne alemdesin nasıl gidiyo. Kaç kaloridesin
Kesinlikle. Ben henüz kahvaltının üzerine bir sade kahve ekledim. Banyoyu da bitirip şşöyle bi 2-3 saat sonra akşam yemeğimi yiycemSimdide 638 kaloriye ulastim arayla beraber hafta sonlarininda bir avantaji iki ogun yememiz oda guzel yaniii
Nu mesajda kaldımBu arada sevgililer gunu hediyeniz ve planiniz varmi sevgili veya kocasi olanlar icin soruyom tabiiikinee
Baya temizlik yapıon ben bi saat anca yaparım hahaKesinlikle. Ben henüz kahvaltının üzerine bir sade kahve ekledim. Banyoyu da bitirip şşöyle bi 2-3 saat sonra akşam yemeğimi yiycem