- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.381
Yok bi de engel olsaydıCv falan da is formunda var galiba bu secenek ama ia alimina engel degill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bi de engel olsaydıCv falan da is formunda var galiba bu secenek ama ia alimina engel degill
Saygı duyuyorum sana[/QUOTE
Bnde sana
Otag eski turklerde de kullanilir cabim. Ki hatun da en az otaginin han'ı kadar söz sahibidir. Biz eşimle hep eski türk geleneklerini benimsedik ona gore sekillendirdik hayatımızı. Yani aklina cok esli osmanli padişahları gelmesin. Yanından bile gecmiyo.Otagininhatunu nickini hiç sevmiyorum çok eşli Osmanlı erkeklerinin karıları gibi neyse bu konuyu açmak istemiyorum
Nasıl geçti sonuç nasıl
İyi gece lerMasallahhhhh dokturmussunuz okumaya yetisemedimmm ben uyuyom artikkkk iyi geceler sizleri seviyorummmm
anladım eski Türkleri ben de severim şimdi öbür mesajını okucamOtag eski turklerde de kullanilir cabim. Ki hatun da en az otaginin han'ı kadar söz sahibidir. Biz eşimle hep eski türk geleneklerini benimsedik ona gore sekillendirdik hayatımızı. Yani aklina cok esli osmanli padişahları gelmesin. Yanından bile gecmiyo.
IstanbuldamisinBaska bi doktora gittim. Erken gebelik gibi görünüyor degerlere bakarsak dedi, su an kese görünmez dedi. Bi hafta hic bir sey yapmani istemiyorum. Tahlil de yaptirma bi hafta sadece dinlen sağlıklı bi gebelikse tutunur zaten dedi. Bi hafta daha bekliycem yani anlayacağınız. Nasil beklerim zaman nasil gecer bilmiyorum. Bu süreçte de sanırım diyet uygulamasam iyi olacak. Ben arada size katılırım olur mu durum netleşene kadar pasif olurum. Sonra duruma gore devam ederim inşallah.
Tabiki diyeti boşver amanBaska bi doktora gittim. Erken gebelik gibi görünüyor degerlere bakarsak dedi, su an kese görünmez dedi. Bi hafta hic bir sey yapmani istemiyorum. Tahlil de yaptirma bi hafta sadece dinlen sağlıklı bi gebelikse tutunur zaten dedi. Bi hafta daha bekliycem yani anlayacağınız. Nasil beklerim zaman nasil gecer bilmiyorum. Bu süreçte de sanırım diyet uygulamasam iyi olacak. Ben arada size katılırım olur mu durum netleşene kadar pasif olurum. Sonra duruma gore devam ederim inşallah.
Canim yaaa cok sagol senin bu rahatlığın beni de rahatlattı su an. Yemisim diyetini di miTabiki diyeti boşver aman
Bi hafta geçer hiç sorun diil dile kolay dicen ama yapçak bişey yok
Dua et hayırlısı neyse o olsun
Beklemek zor ama olsun araştırmak da iyi bişey
Ben de biraz da ondan dans etmiom tutmaz yoksa tepinirsemCanim yaaa cok sagol senin bu rahatlığın beni de rahatlattı su an. Yemisim diyetini di misaka bi yana korkuyorum ister istemez ilk gebeligim olunca... Süpürge bile acma dediler. Nasil tüm gun yatcam bilmiyorum
istanbulda diilim canim gaziantepteyim. Buraya da evlendikten sonra geldim bi yeri de bilmiyorum. Kim hangi doktor iyi derse ona yöneliyorum... Sen nasılsın? Bu arada gozlerin güzelmiş gercekten :)
Senin çocukistedigini yeni ogrendimİyi geceler arkadaşlar deprem olmasın amin
Cok sagol canım benim. Kadere ve kazaya inananlardaniz cok sukur. Ki zaten sağlıksız bebek tutunamazmis. İnşallah bu dunyada yiyecek rizki varsa hayırlı evlatsa Rabbim kucagimiza verir inşallah. Ben de iki gündür aglamaktan gözler sis gezdim ama bugünkü doktordan sonra bi ferahladim sukur... Sizin de desteginizle bu bi hafta su gibi gecer inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin e mi?Otagininhatunu hic canini sikmaa senn nasibinde varsa gelirmis cinden yemenden nasibinde yoksa kayar gidermis elinden sen istersen yatarken.bile saga sola donme nasip yoksa birsey gider zatenn allahim cok buyuk kendini bence kasma soyle yapsam birsey mi.olacak diyee dua et allaha birak nasipse olur zatenn sıkma canını sen 3 aydir ugrasiyorsun yillarca cocuk sahibi olamaynlar var simdiden bu kadar uzme kendini
Allahin duasi olur insallah .. benim.kuzenim.ilk.hamileligi bos kese gebeligi idi doktor ona 3 ay icinde hamile kalman mucize olur demisti oda 1 ay sonra hamile kaldi nasibi ozamanmis demekki simdi.4 aylik.hamileCok sagol canım benim. Kadere ve kazaya inananlardaniz cok sukur. Ki zaten sağlıksız bebek tutunamazmis. İnşallah bu dunyada yiyecek rizki varsa hayırlı evlatsa Rabbim kucagimiza verir inşallah. Ben de iki gündür aglamaktan gözler sis gezdim ama bugünkü doktordan sonra bi ferahladim sukur... Sizin de desteginizle bu bi hafta su gibi gecer inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin e mi?