• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Test yaparım die bişey yemedim
Doktor ne testi ister bilmiom
İlk defa böyle bi girişimde bulunuyorum
Dicem ki hamile kalmamama sebebini öğrenmek istiyorum
Belki de sorun yok daha beş aylık evliyim ama hiç korunmadım işte merak ediyorum
canım bende hiç korunmadım ve 6. ayda hamile kalabildim onu doğurdum yine korunmadım tekrar 9. ayda hamile kalabildim bunlar nnormal yani korkma 3 - 5 yıl geçer o zaman korkarsın belki hiç sıkma canını

Offf sinir oldum haa. Annem mr da panik oluyo zaten. Bide süreyi dondurdu mu naptı. 15 dakka dedi yarım saat oldu

Şu represantların dışarda hasta varken rahat rahat doktorla muhabbet etmelerine sinir oluyorum. Bana da geliyolar hiç yüz vermiyorum. Bunları içeri alıp hastasını bekleten doktorlara da sinir oluyorum.

Şu represantların dışarda hasta varken rahat rahat doktorla muhabbet etmelerine sinir oluyorum. Bana da geliyolar hiç yüz vermiyorum. Bunları içeri alıp hastasını bekleten doktorlara da sinir oluyorum.
canım çok naziksin inş. hiç bozulmazsın... evet o bizleride deli ediyor beklerken zaten hastasın birde onları bekliyorsun çıkmalarını

Back
X