- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.721
Amin yarabbimİnşallah canim yaaa. Ne guzel olurRabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bize..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin yarabbimİnşallah canim yaaa. Ne guzel olurRabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bize..
Aynen aynen :)Maydanoz suuyu ve kekikten de uzak dur canim. Bunlar söktürücü olduğu icin tutunmayı zorlastiriyomus. Kekikin yanindan bile gecmiyorum ben bugunlerde... Hem dene ne kaybedersin kiinsan bi niyetlenince hemen olsun istiyo di mi
ben de oyleydim. Bi de takvimim uygulaması var regl takibi icin. Orda adet döngünü falan yazarsan yumurtlama dönemlerini gosteriyo ona gore hareket edebilirsin
Görmüştüm yazıyı sağol teşekkür ederiz
Ooo sağolsüpersinnn bebeğimmmmmmmmmmmm bizi güneş gibi aydınlatıyorsunnn
Döverşm seniGünaydın kızlar. Bugün sıkı başladım. 1 bardak sütşü türk kahvesi 90 kal. Başka hiçbişey yok kahvaltıda. Bugün iyice kısıcam. Yarın yine normal 1000 kaloriden devam edicem.
Sağol teşekkür ederiz başarılarYepisyeni bir hayata merhaba. Bugünden itibaren başlasın değişim. Bugünden itibaren ders çalışmaya da başlıyorum. Canım arkadaşlarım hepinizi de çok seviyorum. Diyet serüvenime tus serüvenimi de ekliyorum. Buraya eskisi kadar sık gelemiyvem ama günlük raporlarımı vericem. Sizleri takip edicem yine. Çünkü sizler bu alemde benim en sıkı dostlarımsınız. Hepinizi öpüyorum♥♥♥♥♡♡♡♡♡
Sagol canim bilgilendigin icin de biz 9 gun sensiz naapacaz bilmiyommmBakın defalarca yaZdım
Endişelenmeyin benim için