• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bir buçuk ayda yarım kilo ne güzel dimi hergün 1500-2000 kaloriyle olucak iş zaten diil
Günde 1000-1200 arası iki hafta yapsam iki kilo gidecek yaptım da gitmedi mi
(İnan'sam yaparım ama uzun zamandır sıkıntı stres.kendimi iyi hissetmiyorum) kendimi sıkmasam demek 3000 kalori alıcam bravo banA

Şuan bi hedef bile belirleyemiyırum şöyle yapçam böyle yapçam die önümüzdeki iki ay içerisinde hamile kalmayı hedefliyorum o yüzden 57 kiloyla hamile kalsam iyiydi 55 e 53 e sora insem de olur
Şuan hedefim 57 yaa olmucak duaya amin diyemicem

Hedefimi tekrarlıyorum bugün 11 mart futbol takımı gibi 11 aklımda kalsın
Hedefim günlük 1200 kaloriyi geçmemek ama spor dans yok tepinerek hamile kalamıyorum sora ...
Not:misafirlik kutlama vb durumlarda tatlı hamur işi tabi ki yicem kolay mı diyet yapmak ama yılmadan önüme bakıp telafi edicem

Hadi hedef günlük 1200
1200
1200

IMG_0971.webp

Öğleden beri aç aç oturup kendime işkence çektiriyorum alt tarafı bir kase sütlaç üç MuZ bi dilimcik peynir bi simit yedim 1009 kalori
Akşam eşimle ne yicem yaa :kızgın:

Fırında biftek ve patates yapıcam ve yemicem öyle mi
Bi biftek yesem zaten 1200 ü geçiorum e patates
Elma suyu vardı sek marka dün aldım
Salata ile yoğurt yerim artık
:kızgın:

Bugünle yarın evde dayanırsam iki günüm başarılı olmuş olucak 1200 kalori ile
Ama çok stresli geçio
Akşam bi tabak yesem yetçek fazlasında gözüm Yok şükür ama kalori kurtarmıoki
Anca ıspanak yesem oluyo bi tabak ama daha dün yedik

IMG_0982.webp
Sevgili günlüğüm
Kara kara düşünüp akşam yiyeceklerime ve yemiceklerime karar verdim şimdiden menümü oluşturdum eğer değişiklik olursa Yen'i liste yapıo bildiririm mutlaka işte bugün ki kalori listem

Back
X