- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.841
Heee ondan olabilir aynen doğru tespityada kilom az kaldı diye heralde bu durumdayım bilemiyorum 60ın üstünü çok rahat vermiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee ondan olabilir aynen doğru tespityada kilom az kaldı diye heralde bu durumdayım bilemiyorum 60ın üstünü çok rahat vermiştim
Hee aynen ben de bi ara öyleydim gerçi yine öyle insan stresli dönemlerde yemeğe vuruyor önüne geleni yiyio hatta kitlenip saldırıyo durdurmak imkansız işte o dönem dönem oluyo ben de şimdi ona yakınım aslında olmuyo o yüzdenÇok haklısın canim da bu ara stresli dönemler geçiriyorum. Stresle de yemeğe vuruyorum kendimi. Gözüm dönüyor. Herşeyi yiyorum. Yedikçe mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça yiyorum.
Saol canım ellerine sağlıkArkadaşlar tablomuzu güncelledim ilk sayfaya bakınca göreceksiniz. Bu ayki hedef kilolarımızıda yazdım bir kontrol ederseniz ve değiştirmek istediğiniz bir bilgi varsa söylerseniz sevinirim.![]()
Ne güzel canım o kadar kalori alıp kilo almayıp vermekÜşenmedim baktım 8 Mart'tan 8 Nisa'na kadar sadece 9 gün 1200 ü geçmemişim diğer günler 2500 3500 4000 küsürler yani diyet miyet diil bu çok sşnsşrliyim çokkkk
bebeğim bunun tuzlu şeklimi oluyor canımcımm????Eki Görüntüle 1978910 Baksanıza internette aradım taradım yok lokma yedim de ama tuzlu ve şekli resim de görüldüğü gibi boyutu da böyle
Sizce tanesi kaç kalori tuzlu
canım bize boyunu ve hedef kilonuda yazarsan senide tablomuza eklerim öncelikle hoşgeldin kusura bakma hafta sonları giremiyorum.Kızlar 81 im bakalım haftaya ne olur troid hastasıyım ama yılmak yok yarın bismillah dicem
bebeğim bakabiliyom sadece mesajlara o kadan tepemde 2 çocuk Allahım sanada nasip etsin bilg. başına oturduğumu gördükleri anda ikisi birden koşuyor oğlan anne bana araba yarışı aç kız olan anne bana selena aç gebertiyorlar beni az sonra iyorum onuda dinlemiyorlar kavga dövüş ancak okuyom çıkıyom bazern onu bile yapmaya imkanım olmuyor sıpalardannnn.....Soru soruyorum kimse tınlamıo
Eylemsevcan beğenmişsin ama başka mesajları
Beğen kaç sen
Canımcım topiğin yıl dönümü değil mi bu gün hayırlı olsunama bugün 65.5i gördüm çok sevindim evet aynı kilon ne varki diyeceksiniz ama öyle değil dün biraz kaçırdım diye korkmuştum o yüzden

Aaaa ok canımcımm hemde 3. yıldönümü ola laaaaaaaaaaCanımcım topiğin yıl dönümü değil mi bu gün hayırlı olsun![]()

Teşekkürler hosbuldum cnm 164 boy kiloda 81 hedefim 70 şu ancanım bize boyunu ve hedef kilonuda yazarsan senide tablomuza eklerim öncelikle hoşgeldin kusura bakma hafta sonları giremiyorum.
hangi liste canım bizede yazarmısjn?Kızlar harfiyen listeyi uyguladım ve tokum![]()