• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet canım.. doğal c vitamini hem:)
öğeln yemeğimde maalesef kaçırdım tabi>(tatlıya dayanamıyorum ben ya..
zaten benimbatıran da tatlılar>(
bir orta boy kase şehriye çorbası
bir küçük tabak susuz türlü..
4 kaşık pilav
4 tane orta ebatta şekerpare:skandal::KK17::KK17:

offf diyorum canm benim en zayıf noktam TATLI.pilav .hamur işleri sevdiklerim arasında . evet öğleni kaçırmışsın ama ben yinede sizlere okadar üzülmüyorum hemen toparlıyacağınızı.düşünüyorum ağlayan bana ağlasın kilo kabak gibi 85.:cry: nasıl gidici bilmiyorum. işin zor yanı beni mutfak salona açık çocuklarım kalabalık sürekli bişeyler pişirmeliyim okuldan geliyorlar aç.evde .biri.3.buçuk. biri 5.bıçuk var .onlar işte öğle yemeği kek pasta çörek börek tatlı :KK34:.yapmak zorundayım çünkü alıştırdım istiyorlar haliyle benimde zaafım olduğu için dayanamayıp yiyorum ama bu kez kararım kesin eşime inat zayıflıcam :bicak:

offf diyorum canm benim en zayıf noktam TATLI.pilav .hamur işleri sevdiklerim arasında . evet öğleni kaçırmışsın ama ben yinede sizlere okadar üzülmüyorum hemen toparlıyacağınızı.düşünüyorum ağlayan bana ağlasın kilo kabak gibi 85.:cry: nasıl gidici bilmiyorum. işin zor yanı beni mutfak salona açık çocuklarım kalabalık sürekli bişeyler pişirmeliyim okuldan geliyorlar aç.evde .biri.3.buçuk. biri 5.bıçuk var .onlar işte öğle yemeği kek pasta çörek börek tatlı :KK34:.yapmak zorundayım çünkü alıştırdım istiyorlar haliyle benimde zaafım olduğu için dayanamayıp yiyorum ama bu kez kararım kesin eşime inat zayıflıcam :bicak:

bence verirsiniz.. ben inanıyorum. bu dönemde çocuklarada çok yapmayın o tür şeyler..
yada yapıyorsanızda dayanamıyorum dersenizde tadına bakıp bırakın.. abartmadıktan sonra hiç sıkıntı olmaz.. birde bol hareket..

bence verirsiniz.. ben inanıyorum. bu dönemde çocuklarada çok yapmayın o tür şeyler..
yada yapıyorsanızda dayanamıyorum dersenizde tadına bakıp bırakın.. abartmadıktan sonra hiç sıkıntı olmaz.. birde bol hareket..

aynen canm kararlı olmak çok önemli beynime sürekli hükmediyorum En Büyük KK

aynen canm kararlı olmak çok önemli beynime sürekli hükmediyorum En Büyük KK
kesinlikle iş zaten beyinde bitiyor..
ha ben tatlı yedim.. ama kasmıyorum ben.. verilecek inanın 5-6 kilom olmuş olsa inanın irademe sahip çıkar yemezdim.. 2 kilom var vermem gereken.. ve ben çok yürüyen biriyim.. işe gidiş gelişiim yürüyerek benim. sanırsam ona güvendiğim içinde biraz esnek davranıyorum..
beyinde bitince bitiyor.. buna inanın..

@Jade21 size ufak bir sır daha vereyim..
sabahları elma sirkeli ılık suda içebilirseniz için..
inanın bana çok faydası oluyordu..
bugün bende başlaayacağım..
BİM e organik elma sirkesi gelmiş.. ondan alıp tekrar başlayacağım bende bugün..

@Jade21 size ufak bir sır daha vereyim..
sabahları elma sirkeli ılık suda içebilirseniz için..
inanın bana çok faydası oluyordu..
bugün bende başlaayacağım..
BİM e organik elma sirkesi gelmiş.. ondan alıp tekrar başlayacağım bende bugün..

teşekkür ederim kesinlikle denicem. :KK66:

öğlen.

4 .yk.zyğ.kabak yemeği
1 büyük kase tuzsuz lor peynir ve pul biber sımak katılmış
. yağsız tuzsuz. karışık salata.

SLM KIZLAR NASILSINIZ.

elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime inşallah veririm aylık hedefi ulaşmış olurum onümüzdeki hafta çarşamba günü bildirim günü değilmi

şeker yemeden durabiliyorumda canım çok fena ekmek istiyor nasıl bastırabiliirim bilemiyorum .

selam arkadaşım ben ekmek isteğimi büyük bir kıvırcık salata içine bol çeşit koyarak tüketiyorum midemi şişirdiği için doygunlık hissi veriyor ekmeğe gerek duymuyorum ozaman. En Büyük KK

sağol canım.. valla diyet yapamayan biri içn o 2 kilo sanki 10 kilo gibi oluyor>):oops:
aynen benimde aslı asdarı 3 kiloydu vermrm gereken ve 54.00e düşmeyi istemiştim nerdeeee 10 kilolar verdim ama o son 2-3 kiloyu hiç veremedim hiç gitmedi en son bir kere oda ramazan sayesinde 54.8i gördüm o kadar inşallah ama bu sefer çok ciddiiyim bu sefer verecemmm.....

günaydın..
sabah evden çıkmadan önce bir greyfurt suyu..
üstüne bir bardak su..
kahvaltı bir kibrit kutusu kadar süzme peynir.. bir dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta çay..
birazdan karışık bitki çayı içicem..

günaydın..
sabah evden çıkmadan önce bir greyfurt suyu..
üstüne bir bardak su..
kahvaltı bir kibrit kutusu kadar süzme peynir.. bir dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta çay..
birazdan karışık bitki çayı içicem..
canım slm
maşallah harika olmuş kahvaltın inşallah aynı tempoyla giderde gece bozmazsın eskisi gibi
hatırlarsın bizi boza hep geceydiii....

Back
X