• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

teşekkürler sizde diyet yapmayı düşünüyorsanız bize bekleriz çok aktif değiliz bildirim günlerimizde kilo bildiriyoruz aradada diyetimizle ilgili konuşuyoruz bu kadar çünkü çok yoğunuz tam kendimizi veremiyoruz o yüzden diğer topikler gibi değiliz adımızdan belli esnek diyet arkadaşlığı bizimki
Tamam dün tartıldım 63:90 sabah aç karnına
Hangi günler bildiriyoruz

Merhaba kızlar beni hatirlayan olur mu bilmiyorum ama gecen sene aralik ocak gibi bu sayfaya katılmıştım ama tam 5 kilo verip hamile kaldığımı öğrenmiştim. Aranızdan ayrılmıştım. Ardından zor bi hamilelik süreci... Vücudun fazla ödem toplamasi... Ben 9 kilo fazlam varken hamile kalip bir de ustune 22 kilo aldim. Su an dogum yapali 38 gün oldu. 14 kilosu gitti kilolarimin geriye 8 hamilelikten 9 oncesinden 17 kilo fazlam var emzirdigim icin ne yapacağımı bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum ama ben de haftalik size kilo bildirimi yapmak istiyorum ve eğer bilen varsa su dönemde ne yapabilirim onu öğrenmek istiyorum. Cok fazla kilo veremeyecegim ama haftada yarim kilo verebileceğim önerilen bu kadar. Sizden tavsiye ve yüreklendirme istiyorum. Kabul eder misiniz?
Allah bağışlasın

Merhaba kızlar beni hatirlayan olur mu bilmiyorum ama gecen sene aralik ocak gibi bu sayfaya katılmıştım ama tam 5 kilo verip hamile kaldığımı öğrenmiştim. Aranızdan ayrılmıştım. Ardından zor bi hamilelik süreci... Vücudun fazla ödem toplamasi... Ben 9 kilo fazlam varken hamile kalip bir de ustune 22 kilo aldim. Su an dogum yapali 38 gün oldu. 14 kilosu gitti kilolarimin geriye 8 hamilelikten 9 oncesinden 17 kilo fazlam var emzirdigim icin ne yapacağımı bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum ama ben de haftalik size kilo bildirimi yapmak istiyorum ve eğer bilen varsa su dönemde ne yapabilirim onu öğrenmek istiyorum. Cok fazla kilo veremeyecegim ama haftada yarim kilo verebileceğim önerilen bu kadar. Sizden tavsiye ve yüreklendirme istiyorum. Kabul eder misiniz?
Ben hatırladım Allah bağışlasın

tabiiki kabul ederiz canım benim öncelikle hoşgeldin ve hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş...
canım şimdi şunu diyim sadece biraz dikkat edecen o kadar hamur işleri pastalar börekler makarnalar ekmekler onlara biraz dikkat etsen anında gider kiloların birde emziriyorsun oda büyük kalori kaybettiriyor yeterki biraz olsun iste
ok o zaman bana boyunu kilonu hedef kilonu bildir seni tekrar ekleyim canım

Tamam dün tartıldım 63:90 sabah aç karnına
Hangi günler bildiriyoruz
canım boyunu ve hedef kilonuda yazarmısın ekleyim tablomuza bildirim günlerimiz 10 günde bir oluyor tabloda her zaman yazıyor oraya bakınca net bilgileri görürsün şimdilik en yakını 30 kasım aralığı daha düzenlemedim.

tabiiki kabul ederiz canım benim öncelikle hoşgeldin ve hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş...
canım şimdi şunu diyim sadece biraz dikkat edecen o kadar hamur işleri pastalar börekler makarnalar ekmekler onlara biraz dikkat etsen anında gider kiloların birde emziriyorsun oda büyük kalori kaybettiriyor yeterki biraz olsun iste
ok o zaman bana boyunu kilonu hedef kilonu bildir seni tekrar ekleyim canım
İnşallah cabucak gider canim yaa boy 173
Kilo 87
Hedef su an icin 70. 70 olunca 65 olacak :)

Bende katilmak istiyorum boy 150 kilo 57.5 kg ama nasil bir diyet programi uygulayacagimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim hedefim önce 52
öncelikle hoşgeldiniz sizide ekliyorum tablomuza bizimki esnek canım belli kurallarımız yok sadece bildirim günlerini atlamamanız lazım yoksa siliyorum güneride tablomuzda yazıyor örnek bir liste istiyorsan 1. sayfada yazılı olan listeyi öneririm çünkü ben sadece onu yapabiliyomçalıştığım içinde başka hiç bir liste uygulayamıyom o yüzden güzelde kilo verdiriyor tavsiye ederim

Otagininhatunu Otagininhatunu @Clamatis glsmhmt glsmhmt arkadaşlarım sizleri ekledim tablomuza bir kontrol edin isterseniz yanlış veya eksik bir bilgi varsa söyleyin düzelteyim aylık hedef kiloya takılmayın bugündü zaten bildirim günü oylesine yazdım fırsat bulunca tablomuzu yenileyecem aralık ayı için o zaman aylık hedef kilolarınızı 1-2 kilo düşük yazacam.

ilk ben bildiriyemim bugün bildirim günü unutmayın canlar iki kez bildirmeyenide siliyorum bilginize...
57.8 olamazzzz.....berbat acil sıkmam lazım dişimiiii

Back
X