- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.361
canım üstünden at rehavetii kendini motive etRehavet var üstümde atlatabilirim heralde ama siz kapılmayın Banada bir hırs gelsin tekrar metobolizmam çok yavaş malum sebepler çok zorlamam gerekiyor hızlanması için Buda beni yoruyor zannedersem
Doğru diyorsun Türk kahvesi içiyorum iyicanım üstünden at rehavetii kendini motive et
evet malesef metabolizma sorunu bizde de var kayısı ye türk kahvesi iç uynır uyanmaz
ben faydasını gördüm
illaki bişeyler yapmamız gerekiyor yani canımm
Süper sinBugunku menum
Sabah sucuklu yumurta (sucuktan cok yemedim)
Domates zeytin peynir cay
Akşam saat 16:00
Mercimek corbasi ve yogurt
Akşamı hafif gecmek istedim ama acıkmam insallah acıksamda bu saatten sonra yemem .bundan sonra aksamlari sulu yemek yada corba salata yogurt vs gibi hazmı kolay gıdalar tüketcem boylelikle hem midem rahat bir sekilde uyuyacagim hemde insallah kilo vermemde de etkisi olur
canım akşam çok az yemişşin acıkmadın mı?Bugunku menum
Sabah sucuklu yumurta (sucuktan cok yemedim)
Domates zeytin peynir cay
Akşam saat 16:00
Mercimek corbasi ve yogurt
Akşamı hafif gecmek istedim ama acıkmam insallah acıksamda bu saatten sonra yemem .bundan sonra aksamlari sulu yemek yada corba salata yogurt vs gibi hazmı kolay gıdalar tüketcem boylelikle hem midem rahat bir sekilde uyuyacagim hemde insallah kilo vermemde de etkisi olur
hadi inşallah caım bomba gibi dön sahalarımızaaa...Kızlar akapunktur yaptırmıştım onu sizinle paylaşmadım unuttum bir hafta sonunda yenileme vardı açıkcası fırsat bulup gidemedim inüsilüne etkisi olmadı miğrenim var ona iyi geldi akşam yemeğini geç yedim ama hafif ve kalorisiz önümüzdeki hafta taşınma telaşımız son buluyor ondan sonra sıkı bir diyet ve sporla geliyorum
Biliyorum motivemde düşüş var bırakmış değilim ama tam uyguluyor değilim bahar rehaveti diyelim Kilo alma durumum yok hatta gram da olsa gidiyor ki tabiki çok yetersiz hepinize güzel bir akşam ve hafta sonu diliyorum siz Azmi’nizi bırakmayın
Tabiiki heryaşta kilo verilir onemli olan azimli olmak insallah bizde hedef kilomuza ulaşırız onemli olan pes etmemekşimdi işyerinden bir abiyle karşılasştık adamcağız 50-55 yaşlarında
9 kilo verdim diyor
nasıl verdin dedim
7den sonra hiç bişey yemedim
gün boyu 2 kez lion sıktım içtim
ekmekler avuç içi kadar yemek yanlarnda
yemekleride az yedim
bu şekil verdim dediiiiiiii
Yok canım acıkmiyorum acıksamda iki kaşık yogurt yada ayran ya da bir tane salatalık yada üc beş kuruyemisle bastiriyorum.ama midem cok doluyken cok rahatsiz ediyo beni .boyle aksami hafif tutmakdaha iyi oluyor .hem insallah kilo vermemde de etkisi olurcanım akşam çok az yemişşin acıkmadın mı?
Canım beni de 67.9 ile tabloya eklermisin ama onumuzdeki tarti gunu cok daha iyi sonuc alcam insallah kendime soz verdim 65 olunca tekrar 65i gecmemeye calismam lazim hatta 55 olana dek devamm insalah ramazanıda guzel bir sekilde geciririz yaz tatiline kadar kilolarin gitmesi lazim.canlar nerelerdesiniz bugün bildirim günümüzzzzz
kesinlikle canım inşallah bende aynı şekilde düşünüyorumCanım beni de 67.9 ile tabloya eklermisin ama onumuzdeki tarti gunu cok daha iyi sonuc alcam insallah kendime soz verdim 65 olunca tekrar 65i gecmemeye calismam lazim hatta 55 olana dek devamm insalah ramazanıda guzel bir sekilde geciririz yaz tatiline kadar kilolarin gitmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?