- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #5.781
yarın sabaha heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hey canlıyim ama pek umutlu değilim bu hafta çok bozdumyarın sabaha heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
canım öyle yapma üzülme üzülmeyle insanın eline hiç birşey geçmiyor bende artık dedim o kadar uğraşıma gene veremezsem bırakacam artık diye o kadar umutsuzluğa kapıldım ama bak bugün işte sonuç sakınn haaa kendine gel hatalarını bul bak nasıl güzel olacak sonuç bebeğimm bekliyoruzz performansınııııııııııııııgünaydın canlar. hiç memnun değilim bu durumdan ama gerçek57.6. daha fazla yazamicam üzgünüm.
![]()
olsun canın sağolsun 15 ocağa verirsin zıpkın gibi çıakarsın karşımızaaaaaaaa 15 ocağa yoğunlaş tatlımmmmmmmmmGünaydın, benim kilomda 62,6. Çok dikkat edemedim maalesef ve 100 g almışım![]()
canımcım hiç takma kafaya eksik çıkması bile çok güzel benimde bazen öyle oluyor 100 gram 200 grram ama vermek çok iyi hiç takma kafana ve direk sende 15 ocağa yoğunlaşş canımHayırlı sabahlar canlar nasılsınız ilk bildirim benden 60.6 çok dEğil ama ne yapayım. Karnım da bir şişki sormayın![]()
senin ne oldu bebeğim sonucunnnnnnnnnn yaz bizeeeeeeeeeeeeBende hey canlıyim ama pek umutlu değilim bu hafta çok bozdum
Ben istiyorum Lütfen canımSimdi cepten giriyorim tam gecmisi okuyamiyorum tam olarak ama kizlae ben ozel diyetisyene gidiyorum ve listem ise yaradi inanin kilo vermeye basladim.Hergun grda olsa gidiyor
Yapan olursa yazabilirum biraz bir hafta boyunca ayni liste yapiliyoe ve her cuma cagiriyor beni