- Konu Sahibi eylemsevcan
- #6.641
17.00 Ara
Light Ayran
2 adet ceviz
Yaban Mersini
1 Adet kuru erik , 1 adet kuru kayısı
Light Ayran
2 adet ceviz
Yaban Mersini
1 Adet kuru erik , 1 adet kuru kayısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasl başka hiç bişey yemedin mi[/QUOTE]Nasıl baskTE="eylemsevcan, post: 38958604, member: 215256"]ben bir kere karatay şekliyle kahvaltı yaptım sahurda kalkıp 2 yumurta tavaya kırdım piskolojik olarakda olabilir akşama kadar hiç acıkmadım bir deneyim demiştim çok güzel olmuştu
çok az peynir ve zeytin yedim 5-6 kadar o kadar ekmek bile yemedim [/QUOTE][QUOTyağsız emsevcan, post: 38959309, member: 215256"]Nasl başka hiç bişey yemedin mi
Peki yagsız dimi yumurta peynirsiz de[/QUOTE]çok az peynir ve zeytin yedim 5-6 kadar o kadar ekmek bile yemedim
Allah kabul etsin canimmrabia1558 .!.:1 kaşık yoğurt aldm sonra yarım litre tarçınlı su içtim gerçekten tatlıya isteğim bi nebzede olsa durdu sahura kalkıcam ve güzelce kahvaltımı yapıcam inşallah kilo almam oruçta
Herkese günaaaydın![]()
Şu light peynorden benimde almam lazm kaç dilim yiyorsundpeynirden post: 3alman lazım kac member: 178407 .!.:Günaydın Canım
08.00 Kahvaltı
Light peynir
Yeşil Biber
Kırmızı biber
2 Dilim tam buğday ekmeği
Şu light peynorden benimde almam lazm kaç dilim yiyorsun
O zaman bn hiiç hiiic alışamam kendimi bildim bileli peyniri çok severim napalm bizdebir dilimle yetiniriz tam yağlının3 dilim kadar canım , ama light peynirler güzel olmuyor ya , tabi zamanında tam yağlı ,tuzlu peynir yiyen biri olarak alışamadım .![]()
O zaman bn hiiç hiiic alışamam kendimi bildim bileli peyniri çok severim napalm bizdebir dilimle yetiniriz tam yağlının
Çok sevinirim teşekkürler canımPeynir araştırmalarım devam edecek canım , bulursam güzel bir şey kalorisi yüksek olmayan , paylaşırım .
Herkese günaydınlar..
sabahki menüm;:
1 sucuklu kaşarlı kepek ekmekli tost,
sade çay:)
290 kalori almışım..