• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

süpersin azmine hayranım canım.. ama kestanede biraz kalorili diye biliyorum canım yanlışmıyım acaba??o_O

Evet canım 6 adet orta boy kestane , 1 dilim ekmeğe eşit o_O
Akşam yemeğinde ekmek yemediğim için kestaneyi tercih ettim .
4 ya da 6 adet ara öğün olarak diyetisyenler tarafından öneriliyor .
Ama ben abarttım tabı :110:
10 adetten fazla yedim o_O:KK14:

geçmiş olsun canım.. bende çok kötüyüm .. burnum çeşme g,bi,.. hapşırık tıksırık.(mahvoldum..
aynen ya boğazlarımda çok ağrıyo iştah falanda yok mide bulantımda var öksürük ayrı hapşuruk ayrı mahvediyo işteyim şuan doktoru bekliyorum gelsin izin alıp gitcem hiç bişeyde yemedim aç duruyorum zaten isteğimde yok :(

aynen ya boğazlarımda çok ağrıyo iştah falanda yok mide bulantımda var öksürük ayrı hapşuruk ayrı mahvediyo işteyim şuan doktoru bekliyorum gelsin izin alıp gitcem hiç bişeyde yemedim aç duruyorum zaten isteğimde yok :KK43:
git canım git.. bende işteyim.. öyle ayakta atlatmaya çalışıyorum bende:(

Arkadaslar mrb bende araniza katilabilir miyim sorunum su ki evdeki tarti yeni olmasina ragmen surekli farkli tartiyo bu da moralimi cok bozuyo bi gram yol alamiyorm napsam da kilo versem:110:

slm. kızlar.. bende bugün iş yok:(kahvaltıda güzel yedim.. öğlende kemalpaşa talısı yedim 4 adet hemide:(canım çok çketi:(tamda yarın tartı günü iken.(

Back
X