• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım sebebini söyliyim.. sen maşh baya vermişsin.. bundan sonra keyfi vericeksin bence..
bende aynı şekilim çünkü.. çok aşırı kilom yok.. hatta herkese göre iyiyim..kızıyorlar bile bana..şuan daha vermesem bile yeterli.. almıyim yeter.. ama 1 kiloda versem yeter bana.. yazın ben zaten mtlaka verebiliyoum.. hele ramazanda.en az 2 kilo gidiyor..
Sizlerin yerinde olmayi cok istiyorum ama eylemcim de biliyor uzun zamandir bende verememistim 1 ayda 6 kilo gitti benden

Başta çok sıkı diyet yapmıştım ama sonraları canı sıkılıyor insanın. motivasyonu eksiliyor. Öncelikle yediğim her şeyi yazdım. yani mesela yarım kesme şeker attığım bir bitki çayını bile yazdım. Liste yaptım. böylece insan kendini kandırmıyor. Listeyi görünce de az yedim zannederken aslında baya yediğimi de gördüm. bu çok işe yarıyor. Sonra her fırsatta hareket ettim. düzenli spor yapmadım. hiperaktif bir oğlum ve küçük bir kızım var. onlardan hiç vaktim yok. asansör kullanmadım, zaman zaman yürüdm. başkasına yaptıracağım işleri hep kendim yapmaya çalıştım. evrak getir götür, dosya kaldır vs. ama en önemlisi çok fazla ayakta durdum. Bir belgesel izledim. eğer oturduğunuz sürenin sadece üç saatini ayakta dikilerek geçirirseniz bir senede 7 kez maraton koşmuş gibi oluyormuşsunuz. ayrıca yemekten sonra dikilmek kan şekerini aniden yükseltmeyeceğinden şeker hastalığı riskiniz azalıyormuş, hem de o kaloriyi kana karıştırmak yerine kaslarınıza harcadığınızdan daha geç acıkıyormuşsunuz. bana çok süper geldi bu. hiçbir şey yapamasam da ayakta dikildim bol bol. tavsiye ederim. Ama işte son zamanlarda kilo veremiyorum çünkü artık sanırım yerleşik yağları yakmaya geldi sıra. kilonuz ne kadar eskiyse o kadar zor veriliyor bunu unutmayın. Üstelik ara sıra haftasonu kahvaltılarını da kaçırdım. 500 kalorilik olduğunu bile bile poğaça yedim mesela :KK43: çok üzgünüm. Ama toparlıycam artık kendimi.
Bu hafta doktorda 400 gr eksik ciktim ve doktor listemdekileri cogaltti herhafta azaltarak gittim.Bunyeyi sasirtacak herhalde canim.Sende oyle yapabilirsin belki size listem bile az gelebilir ama bana cok fazla

Son düzenleme:
Ewet öğle yemeğimiz berbattı gene:KK43:
1-Göya düğün çorbası(5-6 kaşık yedim)
2.Göya etli taze fasulye (alakası yok havuçlu desek daha doğru)(5-6 kaşık susuz yedim)
3-Bulgur pilavı sade (5 çatal falan ancak yedim)
4-Bardak yoğurt(bol pul biberli naneli) bi onu yedim tam olarak.
ekmek yok.
Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazim

Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazim
yok canım yediklerim kalorili değildi ki ben kalori hesabı yapıyorum.. akşam evde z. yağlı pırasa iki dilim çavdarlı ekmek ve yarım kase yoğurt yedim.. dünü 945 kalori ile kapattım.:)dün öğlen yemeğimiz lezzettsiz di anlamında berbattı demiştim ben:)dün o kadarda hareketli geçirdim ki..süperdi bence:)

yok canım yediklerim kalorili değildi ki ben kalori hesabı yapıyorum.. akşam evde z. yağlı pırasa iki dilim çavdarlı ekmek ve yarım kase yoğurt yedim.. dünü 945 kalori ile kapattım.:)dün öğlen yemeğimiz lezzettsiz di anlamında berbattı demiştim ben:)dün o kadarda hareketli geçirdim ki..süperdi bence:)
Ozaman super bende yediklerinize uzuldunuz sanmistimmm .Yoksa banada fazla gelmedi

ben baştan beri dün ve bugün gibi diyetime sadık kalıp bu kadar yürüsem çoktan 50 yi görmüştüm de işte.. ben hafta sonları serbest bırakıyorum kendimi..yarın benim için tatil:)pazarda hakeza:)p.tesi gene başlıyorum.. en azından dahada almamaın önüne geçtim böylece..bu bile beni mutlu ediyor:)

arkadaşlar karabiberi 1. ilan etmiştim ama yanlışlık yapmışım iş yoğunluğu ve bilg tabloya zor ekleniyor olmasından karıştırmışım nazar boncuğunu o seferki kilo bildirimine göre takıyorduk aylık kilo verimini baz almışım asıl birincimiz rabia1558 miş kusura bakmayın özürdilerim rabiacım sendende karabiberimden de hemen tekrar ilan ediyorummmmm
Olsun arkadasim hic onemli degil rabia yi tebrik ederim.Onemli olan her hafta verebilmek biliyorsunki ben bu sayfada uzun zamandir varim ve hic veremiyordum

Aksam yemeginde tarhana corbasi brokoli cok azda tavuk sote yedim.
kizlar eslerinizden kilo vermenizle ilgili bi istek oldu mu hic
Evet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacak

Evet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacak
yok yok hiç kırıma canım daha iyi yoksa temelli boşluyoruz
ama seni çok tebrik ederim tatlım çok iyi bir gelişme kaydettin bravo sana

ara öğün
1 sütlü tek şekerli nescafe
4 mavi yeşil kaymaklı bisküvi
bir avuç kuruyemiş
biraz fazla oldu ama öğlen aç kaldım resmen:(

Back
X