- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #11.721
Herkese selamlar
eylemsevcan
tekrar aranıza katılmak istiyorum inşallah bu sefer daha iradeli olarak başlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika görünüyor afiyet şifa olsunEki Görüntüle 1797874 Benim de böyleydi
tabiiki canım tekrar hoşgeldin aramızaa boyunu kilonu hedef kilonu yazarsan seni hemen ekliyim canım..Herkese selamlareylemsevcan tekrar aranıza katılmak istiyorum inşallah bu sefer daha iradeli olarak başlarım
![]()
yok canım neden sileyim önemli degil bildirimleri yapmaya gayret etsen olmazmı bak bende bugün bir tartıldım 56.9 normalde 56.5 lerdeydim hayret ettim üzüldüm ama hiç umudumu kaybetmeden aynen devam edecem inşallahhhhgünaydın bende 70.2 çıktım halbuki cuma 68.8 dim diyeti bırakmıyorum ama bildirim yapmayı bırakıyorumeylemsevcan beni silebilirsin cnm
Boy 162 kilo 70.4 hedef 60tabiiki canım tekrar hoşgeldin aramızaa boyunu kilonu hedef kilonu yazarsan seni hemen ekliyim canım..
Ay canım bi saldım ki sorma utancımdan giremiyorum topiğeBugün bildirim günü ola laaaaaaa........
geçicidir canım o kadar almamışsındır için rahat olsun azmi elden bırkma birazda harekete ağırlık ver bak göreceksin anında gidecek telaş yapma...Ay canım bi saldım ki sorma utancımdan giremiyorum topiğe
Bu sabah 62 çıktım
Tekrar başlıyorum sıkı bi şekilde inş tekrar 60 ı bi göreyim
İnş bu geçici şişkinliktir
olsun sen torpillisin canım...