- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #11.981
Teşekkür ederim :)21 nisanda canım, karıştırdığında ilk sayfadan bakabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)21 nisanda canım, karıştırdığında ilk sayfadan bakabilirsin
evet benimkinede ben bayıldım çoktan idealin altına inmişim bileee ola laaabu tabloya göre benim ideal kilom 63 im,iş:)
DEMEKKİ NEYMİŞ YAŞIMIZA GÖRE SÜPERMİŞİZ:)evet benimkinede ben bayıldım çoktan idealin altına inmişim bileee ola laaa
yani yani hiç diyete falan gerek yok hatta tekrar deli gibi yemeye başlıcamm oleyyyy...DEMEKKİ NEYMİŞ YAŞIMIZA GÖRE SÜPERMİŞİZ:)
yani yani hiç diyete falan gerek yok hatta tekrar deli gibi yemeye başlıcamm oleyyyy...
korkma yüzleş ve hemen çaresine bakma yollarını ara canım uzattıkça ilgilenmedikçe kilolar artarak devam ediyor buna müsaade etme...İdeal kilom 54müşSınavlar yüzünden öyle kaçamaklar yaptım ki korkuyorum bu hafta :)
Şu iki gün dikkat edicem bakalım ne olacak :) Neyseki çifte mazeretim var, hem regl hem sınavlar kolay değil. Beynim zonkluyor artık.korkma yüzleş ve hemen çaresine bakma yollarını ara canım uzattıkça ilgilenmedikçe kilolar artarak devam ediyor buna müsaade etme...
Canım Merhaba ben uzun süredir bakmıyorum dugunumuz var bu hafta beni aynı yaz olurmu ..senin adına da çok sevindim inşallah birgün bende o rakamları görürüm ..Tebriklerben bugünden bildiriyorum çünkü yarına bişey değişeceğini sanmıyorum
çok şükür 55li rakamı görmek nasip oldu....
Eki Görüntüle 1817281
Maşallah canımben bugünden bildiriyorum çünkü yarına bişey değişeceğini sanmıyorum
çok şükür 55li rakamı görmek nasip oldu....
Eki Görüntüle 1817281
olsun canım bir an önce yüzleşki hemen u dönüşü yapmana vesile olsun canımcımmMaşallah canımbeni aynı yaz gülüm motivasyon düşüklüğü var bende, tartıya çıkıp hepten moralim bozulacak
![]()