- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.001
Günaydın kızlar, regl döneminin etkisi nedir bilemiyorum ama son bir haftadır hayvan gibi yiyişimin bedeli 55,5. Yeşillendik bu sefer...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet regl döneminde iştah açılıyorGünaydın kızlar, regl döneminin etkisi nedir bilemiyorum ama son bir haftadır hayvan gibi yiyişimin bedeli 55,5. Yeşillendik bu sefer...
Benim sınav döneminde açılıyor iştah en çokevet regl döneminde iştah açılıyor
bende üniversitedeyken öyleydim hep gidip mutfağı dolaşıyordumBenim sınav döneminde açılıyor iştah en çokikşsi de üst üste geldi. Halimi görmen lazım, sınav çalışmamak için börek açabilirdim o derece. Öyle böyle bitti şükür
![]()
Dün bildirimden sonra banyo yaptım çıktım 55,2 gösterdi. Bu sabah 55. Hay ben nerelere gidembende üniversitedeyken öyleydim hep gidip mutfağı dolaşıyordum![]()
bende bugün dünden 300 gr daha eksiğim keşke tartı günü bugün olsaydıDün bildirimden sonra banyo yaptım çıktım 55,2 gösterdi. Bu sabah 55. Hay ben nerelere gidemMutfakta yiyecek içeren bakmadığım dolap, çekmece kalmadı vallahi bu hafta
![]()
Keşke, keşkebende bugün dünden 300 gr daha eksiğim keşke tartı günü bugün olsaydı
istersen değiştirebilirim canım bizde katı kurallar yok esnek diyet arkadaşlığıyız biz... 1 gün önemli değil çok geçmemiş nasıl olsabende bugün dünden 300 gr daha eksiğim keşke tartı günü bugün olsaydı
al benden de o kadar bende hiç sanmıyom ama tamamen umutsuzda değilim...biraz daha fazla hareket etmem lazım ama zor galibaeylemsevcan seni bilmemde ben bu hızla hedef kiloma ulaşamam gibi gözüküyor
ama spor yapınca da kas yoğunluğun artıyor tartıda eksilmiyorsun sadece sıkılaşıyorsun, spor yapmak lazım tabi ama spor yapınca tartıda düşük çıkmayı beklemeal benden de o kadar bende hiç sanmıyom ama tamamen umutsuzda değilim...biraz daha fazla hareket etmem lazım ama zor galiba
bende aynı şekil oldu bende değiştiriyorum canım istersen senide değiştiryimbende bugün dünden 300 gr daha eksiğim keşke tartı günü bugün olsaydı
Sağol canım, yok öyle kalsın bi dahaki sefere hiç bişey vermemiş olmaktansa 300 gr vermiş olurum en azındanistersen değiştirebilirim canım bizde katı kurallar yok esnek diyet arkadaşlığıyız biz... 1 gün önemli değil çok geçmemiş nasıl olsa