- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.041
Bildirimmm
eylemsevcan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım şu ana kadar aylık hedefine en çok yaklaşan sensinBenden bir 55,2 daha :) önümüzdeki ay böyle olmayacak. İnanıyorum![]()
Selamlar canım ben yoğun bir düğün telasesinden yeni çıktım ve osirada kilo da almışım 72 olmuşum yarın güzel bir haftaya az yiyerek basliycagim inşallah hepinizi özledim bu aradaD Dema79Eymenliakifli canlar nerdesiniz bildirim günü geçti?
cannım düğününüz hayırlı uğurlu olsunn nşalah aldığın kiloları hızla verisinn hemencik kendine gelllSelamlar canım ben yoğun bir düğün telasesinden yeni çıktım ve osirada kilo da almışım 72 olmuşum yarın güzel bir haftaya az yiyerek basliycagim inşallah hepinizi özledim bu arada![]()
İnş Can'ım bi dahaki haftaya daha fazla kilo kayıplarıyla listede oluruzgunyil canım sende varsın ama yeni katıldığın için günlerin tam tutmadığı için yani seni ilan edemiyorum bir dahaki haftaya inşallah
kusura bakma canım, biz acildeydik oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu serum falan verildi. sonra bana geçti aynı şekilde yatıyordum. bu kez bildirim yapamadım sanırım. o gün sabah bakmıştım 58.7 idim. şuan işteyim midem halen bulanıyor duramazsam izin alıp dr gitcemD Dema79Eymenliakifli canlar nerdesiniz bildirim günü geçti?
aa canım çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsunnkusura bakma canım, biz acildeydik oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu serum falan verildi. sonra bana geçti aynı şekilde yatıyordum. bu kez bildirim yapamadım sanırım. o gün sabah bakmıştım 58.7 idim. şuan işteyim midem halen bulanıyor duramazsam izin alıp dr gitcem
sağol canım inşallah ben de öptümaa canım çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsunn
inşallah bir aN ÖNce iyileşirsiniz ana oğul, çok öpüyorum
tebrik ederim. hiç birimiz hedefe ulaşamadık galiba. bu arada geç bildirsemde listeye eklediğin için sağolNisan ayı 1.miz
@Insane
tebriklerr
![]()