- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.141
Arkadaşlar mrb ben yeni başladım diyete ilaçlarla baya bi kilo aldım çok şükür tedavim bitdi vermm gereken 30kilo var inş veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? bizimle devam etmek isterseniz sizide tablomuza ekleriz yanlız biz adımız üstümüzde esneğiz çok aşırı kasmıyoruz kendimizi bilginiz olsun..Arkadaşlar mrb ben yeni başladım diyete ilaçlarla baya bi kilo aldım çok şükür tedavim bitdi vermm gereken 30kilo var inş veririm
Saol Can'ım benim zor oldu dayanmak ama tartıda giden kiloları görünce dayanıyorum bu gün tartıda bir kilo verdiğimi gördüm bakalım haftalık bildirime kadar ne kadar gidecekooo bravo arkadaşım tebrikler becerebilmişsin yememeyi
bakalım kilo eksilmen ne kadar olacak çok meraklandım şimdi
çok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? bizimle devam etmek isterseniz sizide tablomuza ekleriz yanlız biz adımız üstümüzde esneğiz çok aşırı kasmıyoruz kendimizi bilginiz olsun..
tabiiki aramıza hoşgeldiniz boyunuzu klonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerimmerhabalar bizim topikte kimseler kalmadı bende yeni arkadaşlar arıyorum 10 kilo verdim 10 kilom daha var listenizde banada yer varmı kızlar
Başınız saolsun Can'ım Allah rahmet eylesin kilo şuan aklında olmaması normal ilerleyen Zaman'da dikkat edip kilo verirsin zatenaaa ben unuttum ya bugün tartı günümüydüdün ananemi kaybettik
hiç aklıma bile gelmedi.
ama kesin kilo aldım bu ara
![]()
Hoşbuldum :) boyun 155 kilo 65.3 şu an ilk hedefim 60 inşallahtabiiki aramıza hoşgeldiniz boyunuzu klonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
Teşekkür ederim canım..Başınız saolsun Can'ım Allah rahmet eylesin kilo şuan aklında olmaması normal ilerleyen Zaman'da dikkat edip kilo verirsin zaten

tebrikler canımmGünaydın kızlar 57.8 kg bugün