- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.281
Tarihi karistirmisim tarti gunu bugun.simdi farkettim.ama bu aksam cok yogun olcam eger yazamazsam yukardakini isleyebilirmisin listeye?bir kac gundur boyle cikiyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii canım işlerim bildirmezsen...Tarihi karistirmisim tarti gunu bugun.simdi farkettim.ama bu aksam cok yogun olcam eger yazamazsam yukardakini isleyebilirmisin listeye?bir kac gundur boyle cikiyorum zaten
tebrikler canımeylemsevcan 56.9 kg canım.
Aaa şaşkınım şimdi benden daha çok veren olur diye düşünüyordum su içmeyi azaltmak bende iyi etki yarattı yoksa iftar sahur arası 3-4 lt yanında çay içeçek ödem yapıyordu
ooo maşallahh Ramazanın geldiği belli oldu....canım günaydın..Ben tartılamamıştım.. tartımız bozuktu.Dün çok şükür tartılabildim..
51,9 çıktım canım..
evet canım.. ama çok halsiz güçsüzüm yaooo maşallahh Ramazanın geldiği belli oldu....
o benide mahvediyo ama çok şükür bu sefer bende iniş var ola laaa 55.4 çok sevinçliyimmBende yiyorum ya:;(bu aksam tartildim 52,5 geldim yakabizlik var bemde cok
(o beni mahvedio ya
(cok davete gitmedik biz ama evde de yiyorum ya en bu sene
(
ne güzelll darısı benim başımaaaagünaydın kızlar hedefime 300 gr kaldııııı
Ooo süper Can'ım inş hedefin altına bile düşersin darısı bize diyelimgünaydın kızlar hedefime 300 gr kaldııııı
Çok güzel ya bende de fark var ama yukarı doğru daha daha dikkat etmek gerekiyor heralo benide mahvediyo ama çok şükür bu sefer bende iniş var ola laaa 55.4 çok sevinçliyimm