- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.501
Kafama taktım canım amma velakin harekete geçemiyorum bir türlüolsun takma kafana hemen iyileştirme çabalarına başla canım
zararın neresinden dönersek kar hesabı hemen harekete geç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafama taktım canım amma velakin harekete geçemiyorum bir türlüolsun takma kafana hemen iyileştirme çabalarına başla canım
zararın neresinden dönersek kar hesabı hemen harekete geç
ooo canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun geç gördüm kusuruma bakma canımKafama taktım canım amma velakin harekete geçemiyorum bir türlüBugün doğumgünüm benim..İşyerinde kızlar pasta almışlar .. Gel de yeme:)akşaamda evde yicez kesin
neyse yarın başlıyacağım artık.. Benim göbek pörtledi en çok
![]()
sağol canım .. Teşkler..Olsun canım ya..düşünmen yeter..ooo canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun geç gördüm kusuruma bakma canımEki Görüntüle 1888520
bugün sınırsız ye hiç kısma bugün senin doğum günün bugün yemicen ne zaman yicen?...Kafama taktım canım amma velakin harekete geçemiyorum bir türlüBugün doğumgünüm benim..İşyerinde kızlar pasta almışlar .. Gel de yeme:)akşaamda evde yicez kesin
neyse yarın başlıyacağım artık.. Benim göbek pörtledi en çok
![]()
selam canım.. Valla bende diyet dışında normal heşeyde:)Diyete başlayamadım halaslmlar canlar umarım herşey yolundadı...
canım gayret edersen verirsin ilk kilolar cabuk gidiyor bende başladım gayrete cok değil ama inşallah bendende ne kadar giderse gitsin sevincemPerşembeye kadar bari en azından 500- 600 gr verebilsem ya![]()
aynen bende dar dar girmeye başladım eteklerime...sağol canım inş ya.. sinrilim bozuluyo.. etkelerim sıkmaya başladı![]()
bendede aynı 59..İlk bildirim benden olsun.hiç gram oynama yok.. 54,2
Can'ım kusura bakma geçiktim okul ve Bebek fırsat zor oluyor benim kilo çok değişkenlik gösteriyor gün içinde en son 74.7 Can'ımgunyil canım sende kilonu bildirirsen sevinirim
eh işte bakın yaz geldimi hepimizçıkıyoruz yoldan Allah yardımcın olsun canım epey bekledim bildirim yapın dedim ama ses gelmeyince silmek zorunda kaldım tekrar dönmek istersen tekrar ekleyim boyunu hedef kilonu tekrar yazarsanBende 71 kiloya çıkmışım diyetisyene gidiyorum yardım alma vakti diye düşündüm üç gün oldu alışmaya çalışıyorum inşallah başarırım