- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.021
Eylem Sevcan listeye yazmanı dört gözle bekliyorum geç yazcaktın benden dolayı biliyorum saolasın 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

cocuklarla olcak o kadarah canımcım sen çok zayıflayamamışsın ben almışım bilemmm...![]()

canım tebrikllerrrrrrr süpersinBildiriyorummmm atmış beş çok şükürrrrrrr işte bu![]()
tabiiki bebeğim kusuruma bakma dün bir misafir bastırdı nerde bilg. a oturacam aklım başımdan gitti ama varya seni çok tebrik ederim emeğinin karşılığını almışsın canımm şimdi yazıorumEylem Sevcan listeye yazmanı dört gözle bekliyorum geç yazcaktın benden dolayı biliyorum saolasın![]()
Oley yaa sağollllbu haftaki 1.mizzz:
@galatasaray-86
Tebriklerrrrr
![]()
Oleyyyyytabiiki bebeğim kusuruma bakma dün bir misafir bastırdı nerde bilg. a oturacam aklım başımdan gitti ama varya seni çok tebrik ederim emeğinin karşılığını almışsın canımm şimdi yazıorum
canım konuşmuştuk aslında sen demiştin bu bildirim gününde bildirme diye ben ondan tartılmadım daha başlayalı 4 gün oluyodu diye?Z Zelisby vegibigibiyim canlar bildirim yapılmadı ve mazerette bildirilmedi bekliyorum kilolarınızı tablomuza yazacam
pardon yaa canım yoğunluktan kafa kalmadı ok sen diğerinde bildirirsin demiştim kusuruma bakma işaretlemeyince unutyorum ok peki nasıl gidiyor?canım konuşmuştuk aslında sen demiştin bu bildirim gününde bildirme diye ben ondan tartılmadım daha başlayalı 4 gün oluyodu diye?
sorun değil canım aslında tartılabilirim de çok dert değil de işte hani bi efect göriyim istedim 4 günde fazla vericeğimi sanmam canım sıkılmasın dedim :) İyi gidiyo alıştım.. akşamları zorlanıyorum biraz ama iyiyim bi de vitamin falan takviye alıyorum belki ondan hiç güçsüz düşmedim..inşallah bi faydası olur :)pardon yaa canım yoğunluktan kafa kalmadı ok sen diğerinde bildirirsin demiştim kusuruma bakma işaretlemeyince unutyorum ok peki nasıl gidiyor?

Maşallah tam gaz gidiyon canım bizde tık yok bu ne yaaHadi elleri görimm![]()
Bakalım nollcak senin tahminin neiyi akşamlar yarın tartı günüm merak ediyorum![]()