- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.461
Kac kilosun kiBen bu gidişle zor 65 olurum. Moralim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kilosun kiBen bu gidişle zor 65 olurum. Moralim bozuldu
Salı günü 87.7 idim. Cuma işyerinde 86.7 geldim. Artık bugünkü yediklerimden sonra 90 olmuşumdurKac kilosun ki
Yok yss yarin tartilirsinSalı günü 87.7 idim. Cuma işyerinde 86.7 geldim. Artık bugünkü yediklerimden sonra 90 olmuşumdur
Böyle bişeye başlayıp arkasını getiremezsem çok sinirleniyorum şuanda olduğu gibi. Ama yok ben bunu başarıcam. Haziran ayına 65 kiloyla girmek istiyorum.Bende 91 asagi yukari ayni kilo miktari vermek istiyiruz
Hadi insallah dugun hazirandaydi dimiBöyle bişeye başlayıp arkasını getiremezsem çok sinirleniyorum şuanda olduğu gibi. Ama yok ben bunu başarıcam. Haziran ayına 65 kiloyla girmek istiyorum.
Ne düğünü kız. Allah muhafaza :))Hadi insallah dugun hazirandaydi dimi
Kiminle karıştırdım acabaNe düğünü kız. Allah muhafaza :))
Yaa biri dugune hazirlaniyordu ama bekarsin dimiKiminle karıştırdım acaba
30 yasindaydin dimi amaNe düğünü kız. Allah muhafaza :))
O düğüne hazırlanan ben değilim canım. Ben sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum. Yani tamamen kendim içinYaa biri dugune hazirlaniyordu ama bekarsin dimi
Ne alaka30 yasindaydin dimi ama
Alaka degildi biriyle konustuk da burada kisileri karistirdim o 30 yasindaydi ordan hatirlamak icin dedimNe alaka
aaaKaloriler aldı başını gitti bugün :)))
Annemin kuzenleri geldi tabi börekler pastalar derken ucunu kaçırdım biraz. Güya söz verdim kendime. Sinir oldum yaaaa

Yanlış anlaşılma değilde canım yaşla alakasını anlayamadım o yüzdenBirde kac yasindasinn falan diye sorunca yanlis mi anlasiliyor acaba
İnanamıyorum sana belli etmeden diyette olduğunu bi iki tane yeseydi nEvet. Ama bir haftadır çok iyi gidiyodum. Sinirlerim bozuldu az evvel gittim yine iki dilim börek yedim((şu emojileride yapamıyorum ağlayan surat var burada) ooofff of
Ne alaka
O bir iki tane oldu üç tane. Az öncede kendime sinir oldum iki tane daha yedimİnanamıyorum sana belli etmeden diyette olduğunu bi iki tane yeseydi n
Yaa çok kızdım sana ama bozmak yok şişkinlik olur kilo alınmaz dio eylemsevcan sorun diilBen bu gidişle zor 65 olurum. Moralim bozuldu