• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canim oncelikle hedefkilonu google yaz gorsellerde arat sonra onu bilg veya teline indir sonrada kisisel ayarlara gir k.k dan profil resmini degistire tikla gozattan sec en alta in degisikligi kaydete tikla o kadar canim
Evet yaptım tablodakinden biraz farklı oldu ama olsun bi sonraki ay güncellemeni isteyecektim şimdiye kısmet oldu tşk ederim canım

İyi geceler ne güzel grup sayfa sayfa doluyor ben gündüz pek giremiyorum gecede çocuklar uyuyunca anca yazıyorum uyku geldiçattı bugün 806 kalori ile günü kapattım spor olarakta doktora gitmiştim dönüşte yürüdüm eve kadar yarım saat olmuştur Allah bereket versin :) tartı günü sevinebilmeyi umuyorum bakalım şu kalori takip işi iyi oldu bir aydır düzene koydum herşeyi birde uyku düzenim olursa yaxa kadar incecik olmak hedefim nasip bakalım

Günaydın canlarım benim. Güne ılık suyla başladım. Limon kalmamış ekleyemedim o yüzden. Birde tok uyandım bu sabah. Galiba gece yediğim yarım çay kaşığı tarçından dolayı oldu.
Hadi bakalım bugün de aynen devam. Liste dışına çıkmak yok. Biz bu işi başarırız yaaa. Yemiycez olcak bitcek hiç zor değil

İyi geceler ne güzel grup sayfa sayfa doluyor ben gündüz pek giremiyorum gecede çocuklar uyuyunca anca yazıyorum uyku geldiçattı bugün 806 kalori ile günü kapattım spor olarakta doktora gitmiştim dönüşte yürüdüm eve kadar yarım saat olmuştur Allah bereket versin :) tartı günü sevinebilmeyi umuyorum bakalım şu kalori takip işi iyi oldu bir aydır düzene koydum herşeyi birde uyku düzenim olursa yaxa kadar incecik olmak hedefim nasip bakalım
canım 806 çok az 1000 in altına inememek lazımmış tehlikeliymişşşş...

Back
X