• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

• Sabah : 2 simit bir dilim kasar peynir birde 2 rincan siyah cay sekersiz 260
  • Ogle : 2 yumurta ve lor peynir tereyaginda kavrulmus sekilde 270
  • Arada da yarim dido 100
  • Toplam 640 tekamul.ediyor ama ben gun icinde 750 diye hesaplamistimm unuttugum birseyler var mi acaba
Boşver azalacak hali yok 750dir
Ama 750 diosun hep sonuç bu mu yicen mi daha

• Sabah : 2 simit bir dilim kasar peynir birde 2 rincan siyah cay sekersiz 260
  • Ogle : 2 yumurta ve lor peynir tereyaginda kavrulmus sekilde 270
  • Arada da yarim dido 100
  • Toplam 640 tekamul.ediyor ama ben gun icinde 750 diye hesaplamistimm unuttugum birseyler var mi acaba
Ay pardon ben eylemsevcan sandım seni

9 şubat perşembe
Kahvaltı 1 activia elma tarçınlı 98
Öğle 1 activia elma tarçınlı 98
Mecburen öğleden sora arkadaşlarımın uzattığı
1 tutku 50
2 N**** (Siyahi) 106
(Salak salak doldu kalori)
Akşam
3 dilim cheddar peyniri 483
2 dilim uno karabuğdaylı ekmek 140

Toplam 975 kalori
Ekstralar ise şöyle
Su 12
Türk kahvesi 2
Yeşilçay 1
:skandal::skandal:
Waaaawww ;)

Sağol başardım ama çok bitkinim
Açım...
:skandal:
Yalnız şöyle bir eleştiri yapıciiim sana. Kahvaltı ve öğle yemeğini daha sağlıklı yap. Tamam kalori miktarı önemli ama o kaloriyi hangi besinden aldığın daha önemli. Bir de dünde dedim sana o activialara çok asılma kronik kabız olcan benden demesi. Doğal yoğurt yanında bitane kuru meyve ondan daha sağlıklı.

Yalnız şöyle bir eleştiri yapıciiim sana. Kahvaltı ve öğle yemeğini daha sağlıklı yap. Tamam kalori miktarı önemli ama o kaloriyi hangi besinden aldığın daha önemli. Bir de dünde dedim sana o activialara çok asılma kronik kabız olcan benden demesi. Doğal yoğurt yanında bitane kuru meyve ondan daha sağlıklı.
Dün de mi dedin görmedim mi acaba
Herzaman yapmıyorum merak etme
Haklısın zaten ama bu aralar çok saldım iki üç hafta yapıyım die düşündüm
Aylarca tabi sorun Allah korusun
Öğlenle sabah idare edebilirim iş yoğun anladın mı ama akşam edemem hiç bilekilde
Sabah öğlen yemeği de denedim saldırmamak için akşam
Ama yesem de yemesem de eminim saldır ıorum

Screenshot_2017-02-09-19-56-13.webp
kizmayin banaaa ekstra bir durum ciktiiiii

Bana bişey demediniz. Demekki yiyebilirim yiycem yaa banane. Canım tatlı istiyiiii. Ben mens olcam galiba

Back
X