• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

20170210_005629.webp

KEndime gore yapmayi kafaya koydugum planimmmm....

Günaydın arkadaşlarım. Gece, işe 5 km yürüyerek gitsem mi diye gafilce bir cümle kurmuşum. Hepinizden özür diliyorum. Tabiki de şuanda yataktan çıkmaya üşeniyorum. Yani metabolizmaya noluyo lan dedirtmenin bi alemi yok dimi. Yine saçmaladım 1300 1300 1300

Günaydın arkadaşlarım. Gece, işe 5 km yürüyerek gitsem mi diye gafilce bir cümle kurmuşum. Hepinizden özür diliyorum. Tabiki de şuanda yataktan çıkmaya üşeniyorum. Yani metabolizmaya noluyo lan dedirtmenin bi alemi yok dimi. Yine saçmaladım 1300 1300 1300
Günaydın Estağfirullah
Yedin kafayı
:KK70:
Olur böyle şeylerrrr
Ben de kahvaltı yapçam şimdi

arkadaşlarım bende istiyorum dünkü kalorilerinizi gözden kaçırdıklarım olabilir hem herkesde öğrensin benim 1391 yakılan kalori 50 gece saatlerinde 100ü geçmişimdir
ve bugün 57.600 ü görmüşş bulunmaktayım rumeysa3 rumeysa3 ünde dediği gibi Zafer Benimdir daha hazırladığım listeyi yapmadan zafere ulaştım çok şükür....
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bakın bir günönce 58.5 i görmüş olan ben şişkinliklerim gitti rglımda geçiyor ondanda olsa gerej 57.600 ü görmek nasip oldu çok şükür hayde breeeee çıkalım gene meydanlaraaa zafer tümden bizim olsunnn canlarrr...

Back
X