- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.241
Yalnız tok tutan diil bastıran 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun yumurta kafa :))Aynennn yumurta açlığını bastıran nadir yiyeceklerden biri
Evet bi zamanlar ölü gibiydı burasıRicalarr burasi bagimlilik yapti bende
Kırmama gerek kalmadıKırsana biii yaaa:))) zaten çivileri söktük yerinden :)))

Sağol oturmamla kalkmam bi oluyo çoktan yedimAfiyet olsun yumurta kafa :))
Haha ben salatayı yşyemedim iki kaşık yedim oldum olası aram yok salataylaBir simiti gömdüm kızlar. Allah rahmet eylesin güzel simitti :))
Veeee sonra rumeysa3 geldi dimiii :)))Evet bi zamanlar ölü gibiydı burası
Çok önce diil yaa ben iddiadaydım iki hafta kadar
31 ocak iddia günğmdü
İki hafta kendim çalıp kendim oynadım
O tarihlere bakın isterseniz boş zamanda
15 ocak-30 ocak arası kendim kendi kendime yedim kafayı
eylemsevcan biliyo
Hadi enerji diodum ama nafile
Bi tane kafa dengi mi olmaz
![]()
Yok yaa yiyeceklerden diomMeditasyona mı başlasak :))))

EvetVeeee sonra rumeysa3 geldi dimiii :)))
Tamam başlarken not tutmayı unutma ve bitişiniBen gidip temizlik yapıcam. Balkonları yıkayarak başlıym. Hadi bana kolay gelsin
Bende rumeysa3 den once geldim ama :) Bende hareketlilik katmaya calisiyorum alindim gucendim darildim hih hih :)Evet
Cevabım hayır olsaydı da uygun bi dille derdim
Sen oğlak mısın bu arada bana öyle geldi ya da terazi başka seçenek göremedim
Ama o bana direkt sordu şahsına yönelik...Bende rumeysa3 den once geldim ama :) Bende hareketlilik katmaya calisiyorum alindim gucendim darildim hih hih :)

haklısı be canım ama şimdi coştuk sayenizde be yaaaaaa....Evet bi zamanlar ölü gibiydı burası
Çok önce diil yaa ben iddiadaydım iki hafta kadar
31 ocak iddia günğmdü
İki hafta kendim çalıp kendim oynadım
O tarihlere bakın isterseniz boş zamanda
15 ocak-30 ocak arası kendim kendi kendime yedim kafayı
eylemsevcan biliyo
Hadi enerji diodum ama nafile
Bi tane kafa dengi mi olmaz
![]()
aynen bende hafta sonları giremiyorum fazlaEvlendigimde 68 civarı bi kilom vardi boyum uzun olunca kaldiriyodu o kiloyu, gelinligin icinde iyi hissetmistim kendimi. Yani 5 ayda 11 12 kilo almışım bu bi rekor galibabi ara 65 tim ve cok mutluydum ince belli basenleri hafif belirgin bi kızdım. Simdi basenlerim aldı başını gitti, simit kısmı da olusmaya basladi canim acayip sıkkın. Zaten ne yapsam basen gitmiyo o genetik bizde de. En azindan 65 te tatli bi kıvrım olarak vücudumda yer eder diye umuyorum:) bu arada mümkün oldugunca yazcam inşallah ama haftasonu benim eşim evde olunca cok vakit bulamayabilirim canlar. Yazamasam da aklimdasiniz. :*