- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.561
Bir tane indirdim de sacma biraz geldii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 12 kiloyu 600 kalorilik diyet yaparak.verdim.herhangi bir saglik sorunum.olmadiArkadaşlar ya bişey deniycem. Şimdi bu 10 gün (2 günü kaçamak oldu) böyle relax bir diyet yaptım. Yaklaşık 2-2.5 kilo gitti. Şimdi bu önümüzdeki iki hafta boyunca 1000 kaloriyi aşmıycam. Ama bu 1000 kalorinin de çoğunluğu protein olsun diyorum. Zor olması bi yana, sizce yanlış bir diyet mi olur? Deneyeniniz var mı böyle bişeyi
Bana da hep saçma gelioBir tane indirdim de sacma biraz geldii
Kaşık hesabı var MıBakin.boyle bir program.bu denemelikdi yazdiklarimm ama cok.begendimmm bu programii
Kaçtan kaça düştün canım senBen 12 kiloyu 600 kalorilik diyet yaparak.verdim.herhangi bir saglik sorunum.olmadi
Evet kasik.hesabida varKaşık hesabı var Mı
Utanarak yaziyorum 103 den 91 e hedef 66 amaKaçtan kaça düştün canım sen
İyi vermişsin yine verirsinUtanarak yaziyorum 103 den 91 e hedef 66 ama
Yani insallah hamilelikte 35 kilo aldim nasil aldim bilmiyorum ondan kalan kilolarİyi vermişsin yine verirsin
Ben varimmmmmYarin 1000 olsunmu varmisinizzzz????
Ben yapmıştım abur cubur hiç yemedim iki hafta boyunca sadece bi gün baklavaydı işte o iddada olduğum iki hafta ortalama 1000 yaptımArkadaşlar ya bişey deniycem. Şimdi bu 10 gün (2 günü kaçamak oldu) böyle relax bir diyet yaptım. Yaklaşık 2-2.5 kilo gitti. Şimdi bu önümüzdeki iki hafta boyunca 1000 kaloriyi aşmıycam. Ama bu 1000 kalorinin de çoğunluğu protein olsun diyorum. Zor olması bi yana, sizce yanlış bir diyet mi olur? Deneyeniniz var mı böyle bişeyi
Kaşık hesabı var Mı
Ben varımYarin 1000 olsunmu varmisinizzzz????