- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok genel bi soruSizi sinir eden insanlara nasil davraniyorsunuz ne yapiyorsunuz durum karsisinda
Cvb da genel.olacakk biliyorumm ama mantigimla hareket edemiyorummÇok genel bi soru
Biraz özele indirgeCvb da genel.olacakk biliyorumm ama mantigimla hareket edemiyorumm
Çok üzüldüm. İnşallah durur deprem bidaha olmazEşim bi hafta gececi bi hafta gündüzcü
Bakalım bu ilk olucak depremll günlerde
Sabah olsa da işe gitsem hayırlısıyla
1000 kaloriye bile varım bu korkuyla
Burdayım geldim canlarBen
bence de yani gelse iyi olur olmuyo böyle
Eğlencesiz geçio
İnşallah dostumÇok üzüldüm. İnşallah durur deprem bidaha olmaz
Ben rümeysa kaç kalori derse onu yapçam yarın içimden geldiBurdayım geldim canlar
Gel sarılıyimBak yaaa kankiler bulustu kendimi dislanmis hissediyorumm ;(
Bir sabır iki sabır diyorum üçüncüde saldırıyorum. Çok sinir olmuşsam aabır demeden saldırıyorum. Bende böyleSizi sinir eden insanlara nasil davraniyorsunuz ne yapiyorsunuz durum karsisinda
1000 dedim evet. 1000 yapalım yarın. Hatta ben bu iki hafta 1000i aşmıycam. Aşarsam kafama vur tamam mıBen rümeysa kaç kalori derse onu yapçam yarın içimden geldi
Hadi sen belirle bin mi demiştin
Saldirabilecegim biri degil ise yaa konusmalari sinir ediyor iyide dese kotu dese tahammul edemiyorum ama.birseyde yapmiyorummBir sabır iki sabır diyorum üçüncüde saldırıyorum. Çok sinir olmuşsam aabır demeden saldırıyorum. Bende böyle![]()
Gel sarılıyim
Hareketimi kapmışsınBir sabır iki sabır diyorum üçüncüde saldırıyorum. Çok sinir olmuşsam aabır demeden saldırıyorum. Bende böyle![]()
Ben de salak salak sessiz kalıyorum ama Allah cezasını en kısa zamanda verioSaldirabilecegim biri degil ise yaa konusmalari sinir ediyor iyide dese kotu dese tahammul edemiyorum ama.birseyde yapmiyorumm