- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.621
Hemde anında.Hareketimi kapmışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde anında.Hareketimi kapmışsın
Memnuniyetle vururum kafana1000 dedim evet. 1000 yapalım yarın. Hatta ben bu iki hafta 1000i aşmıycam. Aşarsam kafama vur tamam mı

Hemde anında.
Şimdi canım sinir olduğun kişiye bağlı senden yaşça büyükse ve akrabaysa seviyeni bozmadan uzaklaşmak en iyisi. Benim bu aralar sinirlerimi baya bozdukları için ben carlamayı tercih ediyorum :)))Saldirabilecegim biri degil ise yaa konusmalari sinir ediyor iyide dese kotu dese tahammul edemiyorum ama.birseyde yapmiyorumm
Canııım o zevk bana aitBunu da kapsana hahaaaa
Böyle vurcam kafana

Bakıyım şimdi ona kesin biliorumdurarkadaşlar ben myfitnesspal programını kullanıyorum onda kendisi belirliyor siz hangi programı kullanıyorsunuz kalori hesaplamak için
Ben sana bana vur demedim kiCanııım o zevk bana ait![]()

arkadaşlar ben myfitnesspal programını kullanıyorum onda kendisi belirliyor siz hangi programı kullanıyorsunuz kalori hesaplamak için

Benim 1000 iki haftalık. Çok zorlanıcam ama yapıcam.Şaka maka yarın ki hedefim 1000 ama kendime güvenmiyorum 1200 ü bulabilirim diğer günler de 1200 işte
Şuan elimden gelen bu
Zar zor
Aynen kizlar ben yarin aksam anneme gidecegimm ve orada kalacagimm altin gunu varmis onun icin birseyler hazirlayacagizzz lakin sizden ricam bana cok buyuk.baski yapin ben yemeyeyimm.onlarfan diyete devam edeyimmprensesinannesi hazır mısın yarına