- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.701
Insallah hayirlisi bakalimmBen bugün 1314 yaptimmmyarın 1000 icin ben de zorliycam kendimi. Hadi hayırlısı :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hayirlisi bakalimmBen bugün 1314 yaptimmmyarın 1000 icin ben de zorliycam kendimi. Hadi hayırlısı :*
Hosbuldum canim. Mesajlarinizi sonradan okuyup güldüm size ne iyi oldu
Allah yardimcin olsun canim yaa. Cok zor depremle yaşamak:/ Rabbim afetinden sakınsın sizi...Allah razı olsun deprem olmasın yeter boşverdim herşeyi
Aynen oyleHosbuldum canim. Mesajlarinizi sonradan okuyup güldüm size ne iyi oldu![]()
Amin...Allah yardimcin olsun canim yaa. Cok zor depremle yaşamak:/ Rabbim afetinden sakınsın sizi...
Burcu burcuma yaşı yasima kilosu kiloma uygunmudur :) :) :)

Aynen ses vermeyince ben de öyle düşündüm. @galatasaray-86 iyi misin@galatasaray-86 deprem mi oldu acaba yine
Ay valla şaka
BendensinBen bugün 1314 yaptimmmyarın 1000 icin ben de zorliycam kendimi. Hadi hayırlısı :*
Her dakika ses veriom güldürme yaaAynen ses vermeyince ben de öyle düşündüm. @galatasaray-86 iyi misin
Amin inşallah yaa ölürsem cehenneme giderim korkuyorumAllah yardimcin olsun canim yaa. Cok zor depremle yaşamak:/ Rabbim afetinden sakınsın sizi...
Gece olmazsa çok sevincem@galatasaray-86 deprem mi oldu acaba yine
Saçmalama ya o nasıl laf.Amin inşallah yaa ölürsem cehenneme giderim korkuyorum
Sizi başbaşa bırakalım biraz
ahhh umarım uyuyormdur
yaş 30
kilo 89
ha bide başak burcuyum

Valla öyle cennete gidemem şuanSaçmalama ya o nasıl laf.
Hayırlısı neyse o olsun :))Sizi başbaşa bırakalım biraz