- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.841
Evet yaa 1000 yapalım bencedeMisafirlik cok sıkıntı yaaa :\ neyse bence yine yarin 1000 yapalim da içimiz rahat etsin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa 1000 yapalım bencedeMisafirlik cok sıkıntı yaaa :\ neyse bence yine yarin 1000 yapalim da içimiz rahat etsin bence
Aah ahh nie öyle olduGeçtim hemde öyle bir geçtim ki hessplayamadım
Ben de pasta yapıom deprem korkusuylayarın bin yapak demişsinizde bacılarım nasıl olacak yarın sevgililer günüüüüüüüüüüüüü
Suyu cok iyi icmissin canim yaa ben o kadar icemiyorum. Ne yapsam :-/Eki Görüntüle 1953507 Ekrana sığmadı da 1154 kalori
Eşin yarın geliyo mu? Dun gece yalnizdin ya, ben bi hafta oyle olacak saniyodumHediye de alamadım yarın bakıcam olmazsa zaten altın alırım
Siz neler aldınız
Hmm benim de size saygım varBen sevgililer gününe pek inanan biri değilim. Eşim de aynı kafadan. O yuzden ozel bsi yapmiycaz :) ama önem verenlere de saygim var tabi![]()
Suyu ben haftada tek bardak içen biriydimSuyu cok iyi icmissin canim yaa ben o kadar icemiyorum. Ne yapsam :-/
Bu hafta gececiEşin yarın geliyo mu? Dun gece yalnizdin ya, ben bi hafta oyle olacak saniyodum
Guzel bi sofra hazirlarsan fotograflarini bekleriz burayaHmm benim de size saygım var
Biz özel biyere gitmicez de evde pasta yaptım
Öyle işte
Bana kalsa ölene kadar kutlarım
Erkekler genelde önemsemiyor
Maksat hediyeleşmek sevinmek işte
Bi kac sefer ben de yaşadım depremleri. Evimizin her deprem sonrasi darmadağın olduğunu bilirimBu hafta gececi
Tekim
Korkunun ecele faydası olmasa da korkuyorum
Anlatılmaz bişey
Sağol :) ben dışarda seviyorumGuzel bi sofra hazirlarsan fotograflarini bekleriz burayaevde olmak en iyisi bana göre boyle ozel gunlerde, ya da ben evcimen oldugumdan bana oyle geliyo :) başbaşa olmayi seviyorum ben :)