- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.281
Bende tesetturluyumYaaa ben de tesettürlüyüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tesetturluyumYaaa ben de tesettürlüyüm![]()
Sağol makyaj da var amaNe kadar guzelsin masallh

Bende tesetturluyum

Makyaj olabilorde kasin gozun burnu dudak yapin falan cok guzelSağol makyaj da var ama![]()
Ne güzel örmüşsün öyle çok beğendim. Bu arada evhanımı olupta senin gibi üretken olanlara saygım var. Eline sağlık canımcımKizlar bwkin bunlati ordum bende ev hanimiyim.yaaa![]()
Yok kızım be yaa yatmaya hazırlanıyodum. WC style mode on upp tıss upp tıssBen geldim.diye mi kimse birsey yazmiyor

Birde tere tohumu diye birsey varmis oda ise yariyormus ben kullanmadimm amaBugün ben niye böyle oldum yaa. . Chia tohumumu dokundu ne. Bir enerji patlaması yaşıyorum. Amazing![]()
Ooo sağolMakyaj olabilorde kasin gozun burnu dudak yapin falan cok guzel
Bildiğimiz terenin tohumumuBirde tere tohumu diye birsey varmis oda ise yariyormus ben kullanmadimm ama
Ben de kaka yapıp gelcemYok kızım be yaa yatmaya hazırlanıyodum. WC style mode on upp tıss upp tıss![]()

Tesekkur ederimm.. ben aslinda yapip satmayi dusunuyorumm maddi yonden durumumuz cok iyi cok sukur ama ben esime hediye alirken falann kendi emegimle almak iatiyorumm yada cocuguma birsey aldigimda falannNe güzel örmüşsün öyle çok beğendim. Bu arada evhanımı olupta senin gibi üretken olanlara saygım var. Eline sağlık canımcım![]()