- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.301
Örgüler harikaMakyaj olabilorde kasin gozun burnu dudak yapin falan cok guzel
Tam tahmin ettiğimiz gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Örgüler harikaMakyaj olabilorde kasin gozun burnu dudak yapin falan cok guzel
EvettBildiğimiz terenin tohumumu
Ooo iyi bakalımTesekkur ederimm.. ben aslinda yapip satmayi dusunuyorumm maddi yonden durumumuz cok iyi cok sukur ama ben esime hediye alirken falann kendi emegimle almak iatiyorumm yada cocuguma birsey aldigimda falann
İşte bunu hakikaten takdir ederim. Eline emeğine sağlık. Çok güzel bir düşünce gerçektenTesekkur ederimm.. ben aslinda yapip satmayi dusunuyorumm maddi yonden durumumuz cok iyi cok sukur ama ben esime hediye alirken falann kendi emegimle almak iatiyorumm yada cocuguma birsey aldigimda falann
Senden takdir almak onure etti beniİşte bunu hakikaten takdir ederim. Eline emeğine sağlık. Çok güzel bir düşünce gerçekten
Kimle konuştunTel konuştum geldim
annemle konuşçam die haber vermiştim yaaKimle konuştun
Bi "şey"Yani ama benimm meslegim olmadan calisma ihtimalim yok adi koyulmus bir meslek.olmali aslinda evde olmaktan dolayi mutluyumm evdeyim ama zamanimi dolu geciriyorumm ev is yemek tv falandan degil hayatimmEvet güzel bş düşünce ama ben kendimi örgüye
Yemeğe
Ev işlerine
Falan veremem hiçbizaman
Çünkü kafamda deli sorular dermişim![]()
NeydeBi "şey"
Çok iyi yapıosun ne güzelYani ama benimm meslegim olmadan calisma ihtimalim yok adi koyulmus bir meslek.olmali aslinda evde olmaktan dolayi mutluyumm evdeyim ama zamanimi dolu geciriyorumm ev is yemek tv falandan degil hayatimm
Haa taam o zamaan haber verdiysen sıkıntı yokAn
annemle konuşçam die haber vermiştim yaa
Ahahah disari cikarken ise giderken de soyle :)Haa taam o zamaan haber verdiysen sıkıntı yok![]()
Ahahah disari cikarken ise giderken de soyle :)