- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.641
Ben kahvaltı hazırlıcam kızlar byee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aynen. Bide ben dün 14:30 dan sonra hiçbişey yemedim sadece bir kase yoğurt ve parmakucu büyüklüğünde ekmek yarım çay kaşığı tahinpekmez. Akşam yemeğim yoktu yani. Resmen açlıktan ölmüş gibiydim sabah. Artık öğünlerimi düzenli yiycem. Birde yürüyüş bandı alıcam eve. Spor sıfır çünküBen de çok açım ne diyim afiyet olsun
Günlerin acısı çıkıo sanırım
Nie böyle olduk yaa
Öyle yapıcam. Akşam kereviz yapıcam. Kalorisi çok düşükAma rümeysa sen devam çünkü iyi kilo verdin
Emeklerin boşa gitmesin
Akşam da 500 ye o kadar
Bozma sakın
1000 de kal
Anladım ama yürüyüş bandı zararlı boşver yürüyüş yaparsınAynen. Bide ben dün 14:30 dan sonra hiçbişey yemedim sadece bir kase yoğurt ve parmakucu büyüklüğünde ekmek yarım çay kaşığı tahinpekmez. Akşam yemeğim yoktu yani. Resmen açlıktan ölmüş gibiydim sabah. Artık öğünlerimi düzenli yiycem. Birde yürüyüş bandı alıcam eve. Spor sıfır çünkü
Aynen kurtarırsınÖyle yapıcam. Akşam kereviz yapıcam. Kalorisi çok düşük
Helali hos olsunnBen yedim yaaa deli gibi1356 kalorideyim. İki tabak mercimek lapası bir lavaş ve iki bardak ayran. Benim bugün gitti diyetim. Ama gözümün önü açıldı resmen. Ölmüşüm açlıktan.
Akşam büssürü ip atlıycam zumba yapıcam leslie yapıcam telafi etmek için![]()
Ne bileyim kuzum ben görmeden. Geçmiş olsun. Bir doktora gösterrumeysa3 kizim dislerini arabada çarptı ve cok kanadi alt dudagi patlamis disetleride cok kanasi dişleri hasar almismidir
Sağol iyisin dimi senMerhaba kizlar. Sakın bırakmayın diyeti bakın biz ne zorluklar atlattik. Diyetin sonunda giyeceginiz o guzel elbisede nasil zarif goruneceginizi düşünün. Şu sıkıntım olmasa size eşlik etmeyi o kadar cok isterdim ki... Bekliyorum sadece ve esim ne getirirse onu yiyorum meyve yogurt yemek tost ne olursa... Cok guzel hazirlamistim alismisti da vücudum... Simdi tek düşündüğüm bu kahverengi akıntının bitip saglikliysa gebeligimin devam etmesi... Sagliktan önemlisi yokmuş...
Ama siz birakmayin olur mu? Ben normale dönünce hamile de olsam 1500-1700 le size eslik edicem inşallah çünkü burası bana cok iyi geliyodu... Ara ara uyuyup ara ara sizi toplu olarak okuyorum. Bu hafta aktif degilim kusura bakmayin e mi? Bu progestan beni uyutup duruyo..![]()