- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz kimyon versen gaza iyi gelir derlerrumeysa3 canim 6 yasinda kizim cok hasta filminde gaz tespit etti doktor lavman yaptirdi ilac yazmadi ama halen kivraniyor surekli bagiriyor karnim karnim diye cocuk bisey onerebilirmisin canim yaa mahvoldu yavrum
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin gazı geçsinrumeysa3 canim 6 yasinda kizim cok hasta filminde gaz tespit etti doktor lavman yaptirdi ilac yazmadi ama halen kivraniyor surekli bagiriyor karnim karnim diye cocuk bisey onerebilirmisin canim yaa mahvoldu yavrum
rumeysa3 canim 6 yasinda kizim cok hasta filminde gaz tespit etti doktor lavman yaptirdi ilac yazmadi ama halen kivraniyor surekli bagiriyor karnim karnim diye cocuk bisey onerebilirmisin canim yaa mahvoldu yavrum
Hadi yaa çok geçmiş olsun neden öyle olmusArkadaslar yorum yazan herkese cok tesekkur ederim bagirsaklari ic ice gecmis gerekirse ameliyat dedi Allahtan hayirlisi bakalim
çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizi, Allah ım tez zamanda şifasını versin yavrucağımızınArkadaslar yorum yazan herkese cok tesekkur ederim bagirsaklari ic ice gecmis gerekirse ameliyat dedi Allahtan hayirlisi bakalim
Geçmiş olsun canım kefir içir sürekli bide biogai diyet bir ilaç var bağırsak düzenleyici onu kullanabilirsin inş çabucak iyileşir kuzucukrumeysa3 canim 6 yasinda kizim cok hasta filminde gaz tespit etti doktor lavman yaptirdi ilac yazmadi ama halen kivraniyor surekli bagiriyor karnim karnim diye cocuk bisey onerebilirmisin canim yaa mahvoldu yavrum
O neden olmuş ki acaba inş ameliyatsız düzelir yaArkadaslar yorum yazan herkese cok tesekkur ederim bagirsaklari ic ice gecmis gerekirse ameliyat dedi Allahtan hayirlisi bakalim
Canım sen ne zaman musait olursan. Çok geçmiş olsun tekrarKati beslenmekten sutten cikolatali ekmeklrrden falan dedi sibi ve dogal beslenecek dedi arkafaslar tek tek cevaplayamiyom kudutuma bakmahin hastanedeyiz
Arkadaşlar moralim çok bozuk
Çok mutsuzum
Acı çekiorum
Ağlama krizlerindeyim
Haklı da haksız da olsam üzülüyorum gönlüm alınmayınca kahroluyorum
Ne ağlamam ne de sinirim geçmio
Haklısınaaa ne oldu be canım hayırdır inşallah inan şu hayatta şunu anladım
kızım çok hastalandı diyeeee ömrümden ömür gitti şu bir kaç günde
ve kendi kendime dedimki artık hastalık dışı hiç bir şeye üzülmeyeceğim
hiç kafayı takmayacağım inan sağlıktan gayrısı yokkkkk
Geçmiş olsun gözün aydın çocuklar hasta olunca hayat duruyor resmen rabbim şifa versin kızına gaz sancısını bilirim ben dayanamıyorum yavrum o nasıl dayansın daha çok küçük tekrar geçmiş olsunCanlar cok sukur cocuk cerrahi daha ic acici konustu nesem yerine geldi yaa