• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkes hergün kalori listesini paylaşacak bak yalvartmayın ve yormayın
Ayy ben yarindan itibaren sayacağim diye hesaplamadim hic kahvaltıyı.
Ama söz yarindan itibaren çok düzenli yazacağım. Ben lahana çorbası diyeti yaptım. Yeni bitti ya pazartesiye kadar dinlendiriyordum kendimi ondan ötürü.

Baksanıza bebek şekerinin malzemesi ne
Biberonlar da dağıtıyorlar yaa onlardan yedim kaloriyi bulamıyorum
Akşam oldu kimse yok
Allah cezanızı vermesin emi :sinirli:

arkadaşlar utanarak yazıorım çaresizlikten yazıorum şuan bile ağlıorum sakinleşemiylrum Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirse :( babamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
:( eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmın :( buraya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum

Merhaba kızlar. Çok yoğunum bu aralar. Siteye giremiyorum pek. Çok özledim sizleri. Eskisi kadar sık gelemiycem artık kusura bakmayın arkadaşlarım. Ama fırsat buldukça buradayım yine
Diyetim biraz iyi biraz kötü gidiyo. Sporla takviye etmeye çalışıyorum. Yarın tartı günü anlaşılacak zaten.
Hergün kalori bildirimi yapmaya çalışıcam. Öpüyorum hepinizi♥♥♥♥

arkadaşlar utanarak yazıorım çaresizlikten yazıorum şuan bile ağlıorum sakinleşemiylrum Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirse :( babamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
:( eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmın :( buraya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum
Canım mecbur annenle konuşucaksın. Hiç içine dert olmasın. Eğer mecburi bir nedenleri yoksa ve gelmeleri gerçekten evliliğini bozucaksa gelmesinler. Geliyolarsada eşinle mesafeli olsunlar. Yani sonuçta senin huzurun herşeyden önemli. Sen böyle huzursuz olucaksan onlar da eşin de rahat edemeyecekler.

Bu arada geçmiş mesajları okuyamadım özür dilerim. Bayadır girmediğim için takip edemiyorum. İnşallah sizler de iyisinizdir herşey yolundadır umarım.

Canım mecbur annenle konuşucaksın. Hiç içine dert olmasın. Eğer mecburi bir nedenleri yoksa ve gelmeleri gerçekten evliliğini bozucaksa gelmesinler. Geliyolarsada eşinle mesafeli olsunlar. Yani sonuçta senin huzurun herşeyden önemli. Sen böyle huzursuz olucaksan onlar da eşin de rahat edemeyecekler.
Babamın ağzında bi laf
Işıl için gelmiyoruz ki bana oranın havası iyi gelio dio kalp kapakçığından ameliyat olmuştu ama bu tesadüf sadece oraları sevdim dio bahane
Gelip içişlerime karışıcak
Allahım lütfen kendi evlerinde İstanbul'da olsunlar
Allah başımızdan eksik etmesin çok seviyorum ama İnan herşeye burnunu sokması beni kahredio

Galatasaray-86 inşallah bir çözüm yolu bulursun canım. Olaylar genelde korktuğumuz kadar kötü gitmiyor.

Kilo bildirimi yapıyorum : 68.6 ☺

Sabah kahvaltımı paylaşıyorum:171 kalori
1 dilim uno tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
4-5 tane şeker domates
5 zeytin
1 bardak şekersiz yeşil çay

Back
X