• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Msmskdmd

Eklentiler

• IMG_0907.webp
    IMG_0907.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0528.webp
    IMG_0528.webp
    16 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0530.webp
    IMG_0530.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0539.webp
    IMG_0539.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0540.webp
    IMG_0540.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0550.webp
    IMG_0550.webp
    28 KB · Görüntüleme: 38
günaydın, sabah tartıldım 65 kiloyum, hedef kiloma ulaşamadım ( 64,8 ) di sanırım

@KIZLARIMCANLARIM gibigibiyim gibigibiyim Otagininhatunu Otagininhatunu limonludondurmam limonludondurmam Hayatimmm70 Hayatimmm70 canlar yarın bildirmeyi unutmazsanız sevinirim bildirripte görmediklerim varsa söylerseniz eklerim tabloya
günaydın canım sabah senin için tartıldım inanki 65 kiloyum ama ben bu hafta diyeti bıraktım çünkü tüp bebek tedavisine girdim.. Hatta 5 gündür kortizon içtim biraz şiştim gibi hissediyorum.. Bundan böyle bildirim yapamayabilirim tatlım.. Yani yapsam da pek iç açıcı olmaz gibime geliyo :)

günaydın canım sabah senin için tartıldım inanki 65 kiloyum ama ben bu hafta diyeti bıraktım çünkü tüp bebek tedavisine girdim.. Hatta 5 gündür kortizon içtim biraz şiştim gibi hissediyorum.. Bundan böyle bildirim yapamayabilirim tatlım.. Yani yapsam da pek iç açıcı olmaz gibime geliyo :)
ok canım anladım olsun önemli değil aşırı kilo almaman adına yine takipte kal bizimle kal
ama hamiş kalınca veee şilmeye başlayıncaaa bakarız tekrar çok öpüyorum haydi Allah şansını bahtını açık eylesin inşallahhh aminnnn

ok canım anladım olsun önemli değil aşırı kilo almaman adına yine takipte kal bizimle kal
ama hamiş kalınca veee şilmeye başlayıncaaa bakarız tekrar çok öpüyorum haydi Allah şansını bahtını açık eylesin inşallahhh aminnnn
Tamam canım bana uyar :KK36: Amin canım çok teşekkür ederim dualarını eksik etme :KK33::KK33: Herkese bol kilo vermeli günler arkadaşlar :KK37::KK37:

Benimde kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği. 2 kibrit kutusu kadar beyaz.peynir. 2 bardak çay. Aaaa ben su içmedim. kaçtım suyumu içeyim:eek:
Bu hafta kilo almazsam bir mucize olur.
Sigarayı bırakalı bugün 7. Gün . Tek bir nefes dahi çekmedim. Azaltmayi demedim o olmuyor. bazen abur cubur canım çekiyor. Ama en çokta o lanet sigara fena bağımlılık yapmış bende. Hâlâ içmek istiyorum. Ya sabır:KK14:

Merhaba kızlar,
Ben bugün 1088 kalori aldım, 82 de yaktım.

Kahvaltı:Muzlu tarçınlı çiya tohumlu light süt ve 25 gram hellim peyniri-238 kalori

Öğlen:Ton balıklı salata,bir dilim tahıllı ekmek-344 kalori

Akşam: Lor peynirli salata,bir dilim tahıllı ekmek-378 kalori

Ara öğün: 25 gram bitter çikolata-128 kalori

bu sabah kavaltım,
2 dilim çavdar ekmeği, 1 çatal b.peynir, 1 adet pembe domates

öğle 1 kase mercimek çorbası içicem, 1 yada 2 dilim ekmek yiyebilirim,

akşam dişçiye gidicem, muhtemelen sıvı şeyler tüketicem, bakıcaz artık

Back
X