• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

IMG_1038.webp

Günaydın arkadaşlar bakalım bugün kaç kalori olucak
İnan'ın öğlen eşimle yediğim için yemiş bulunuyorum
Hatta yemesem olur ki kendimi oyalarım eve gelince dinlenip işe giderim normalde ama bu hafta eşim gececi yani akşam gittiği içim öğlen de beraber yitiyoruz ben gururumdan az yiyemiyorum dikkat ettiğimi bilio ama fazlasını söyleyip abartmıyorum
Bi kere iddiaya girmiştik bilirsiniz şimdi gurur yaptım
Ben işten geldiğimde o da kahvaltı yemek üzere oluyo sabaha kFar çalıştığı için
Yumurta bana da haşlıyor şimdi diyetteyim diyip yemesem insan ilişkilerim bile bozulur yapçak bişey YÖK yani onun yanında bi iki zeytin tırtıklamakla olmaz öyle
Bu tAniki bahane diil beyinde bitirince biter ama benimki gurur meselesi açlık diil

Bi de iki gündür evde börek vardı allahtan bu akşam bitti hepsi böreklerden öğlen de yiyiodum bi de yemesem sanki yaptığım böreği beğenmedim sen ye gibi oluyo

Sabah zaten iştahım olmuyo kahvaltıya MuZ yiyip gidiyorum ama onu da yemicem 200 kalori bi tane 100 bile olsa yapmıcam işte
Çinkü akşam sıkışıyorum hatta öğle
Öğlen de zaten börek YÖK zeytin peynir bir iki dilim ekmek yersem akşam rahatça yemek yerim beş kaşık pilav beş kaşık yoğurt beş salata
Bi kase de mercimek çorbası 160 zaten o az
Anca öyle kurtarır 1200 olur başka türlü olmuyo işte ..... işyerinde sabah kahvesi içiyorum kHvaltı yerine ....

Ben 2055 :ruh: Ama bence 1700 çünkü 6 ince börek dietkolikte 700 falandı ama diyetarkadaşımda üç dilim peynirli börek 1035 falan aradaki farka bak 3 tane adam gibi börek yesem zaten doyardım şuan açım ama ben yine de fazla olan kaloriyi seçtim 1700 yerine 2055 ay sinir oldum şu börek hesabına mutfak tartısı alıcam :KK76:
yok diğeri doğrudur bizimki bazen abartılı yazıyor bazı şeyleri

Arkadaşlar bugün herşeyden az az yedim bol aburcuburlu bi gündü ama napım elimden gelen bu şimdilik Hatice'ye diil neticeye bakıyorum :skandal:

1180
Kalori
Bu sefer sabah sıfır
Öğlen eşim kahvaltı yaparken bi haşlanmış yumurta ve bi küçük paket bitter yedim

İşyerinde Abur cubur leblebi
Akşam evde ekmek yemedim
Ispanak yarım
Çorba yarım
Yoğurt tek kaşık
Salata beş
Bulgur pilavı 2 kaşık :KK57:

Karnımdaki su şişkinliği gece anca geçer yatmadan önce bakıcam yine bence 62.400 ommıştur
Soğan kürüne yine başlayamadım
Öğlenleri akşamları eşim evde olmadı ev soğan kokar die
Haftaya inşallah yapıcam zaten beş gün yeterli hamile kalınıo inşallah inanıyorum kalpten

Back
X