• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kizlar ben bu aksam annemlere gittim. Yaprak sarmasi kaymak baklava bazlama. Ne varsa yedim. 1817 kalori aldım. 172 de yaktim.
Sabah çok iyiydi. Öğlen süperdi
Akşam batırdım.
Annemler bir ay olmayacaklar. Biraz onun acısını çıkardım galiba.
Bişey olmaz ayda bir bile diil

:hamarat:Bayatlamayan tuzlu kurabiyeyi ve patates salatasını bi gün önceden yapıcam böreği aynı gün yaparım hiç sorun diil geçen gün denediğim börek . Kakolu keki eşime yaptıracam bi kere beraber yaptık o daha iyi yapıo benim kekim de tutuyo ama ahım şahım olmuyo
Yani kek börek patates salatası kurabiye yeter işte dört çeşit sonuç olarak yarısını bi gün önceden yapıcam stresim azalsın die
İnternetten mercimek köftesine bakıcam kolay gelirse yaparım bilmem hayırlısı :hamarat: çok çeşitten anlamam ama az öz yapçam elimden gelen bu
Kurabiye ve böreğime güveniyorum bu gece üşenmeden kurabiye yapsam iyi olur :hamarat:bayatlamıo Emin'im ama öyle üşeniyorum ki
Allah kolaylıklar versin canımmmmm

ooo teriklerrrrr arada bir kaçırsakta dengeleyince oluyor işte hep boşlamaktan tabiiki iyidir
ne demiş Mevlana;
1000 kere tövbeni bozsan yine gelll
Sağol dikkat edince şak şak gidio işte bugün de 1200 civarı okursa iyi olur yarın misafirlerle aşarım bi günlük o yüzden bugün dikkat etmem lazım eşim tatil bakalım bi yere götürecek mi beni öptüm

Bugün ki menum kızlar 1003 kalori. Hatta kahvaltıda bir dilim kepek ekmek,akşam yemeğinde de süzme yoğurtla birlikte. prensesinannesi prensesinannesi uzerime alınarak cevap veriyorum. Haftasonu yorgunu ama işleri azaltmış olmanın keyfindeyim. Sen nasılsın?
IMG_-npimi2.webp

Ben hafta sonu daha çok zorlanıyorum dediğim gibi işte yoğun şekilde çalışırken hem fırsat olmuyo hem de iştahım biraz da olsa kapanabilio

Back
X