- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ben de senin gibi az kalori yapabilsem maşallah nazar değmesin ama ben 1500 lere dayanınca anlamı yok çinkü benim kilom az olduğu için günlük 1500 beni kurtarmıo anca kilom korunuyor bugün az kalori aldım yarın misafirler gelcek mecburen yicem valla bi de onların lafını çekememBugün ki menum kızlar 1003 kalori. Hatta kahvaltıda bir dilim kepek ekmek,akşam yemeğinde de süzme yoğurtla birlikte. @prensesinannesi uzerime alınarak cevap veriyorum. Haftasonu yorgunu ama işleri azaltmış olmanın keyfindeyim. Sen nasılsın? Eki Görüntüle 1969569
Keşke ben de senin gibi az kalori yapabilsem maşallah nazar değmesin ama ben 1500 lere dayanınca anlamı yok çinkü benim kilom az olduğu için günlük 1500 beni kurtarmıo anca kilom korunuyor bugün az kalori aldım yarın misafirler gelcek mecburen yicem valla bi de onların lafını çekemem
Yok canimcim aksilik olursa bildiririz demisler demekki geleceklerBaksanıza ben dün akşam komşuya indim dedim ki pazar akşam gelebilirsiniz eşim akşam gidecek işe sekizde dedim
Yoksa haftaya haftasonuna kalır dedim
Önümüzdeki hafta eşim gündüz çalışıo dddşm
Komşular akşam gelmek istiyo da neyse işte dddi ki tamam eğer aksilik olursa söyleriz dddi bugün haber vermediğine göre yarın akşam gelecekler şimdi çocuk gibi tekrar aşağı inip sormama gerek YÖK dimi dicekler amma heyecan yapıo
Evet kizlar hatta 60 in alti iyice zorrrrCanım senin kilon iyi. Benim ilk hedefimden bile daha düşük. Ben de senin kilonda olsaydim daha az dikkat ederdim muhtemelen. Ben 71.7 ile başladım diyete. Ilk durağim 65'in altı bir rakam görmek inşallah. Sonra kilo vermesi daha zor oluyor biliyorum. Geçen yil da rejim yapıp 65 e inmistim. Gerisini görememiştim.
Misafirlerin yaninda yememek de pek olmuyor canim. Sen yarin için canını sıkma. Haftaya dengelersin insallah.
Aynen sağolasın dostumCanım senin kilon iyi. Benim ilk hedefimden bile daha düşük. Ben de senin kilonda olsaydim daha az dikkat ederdim muhtemelen. Ben 71.7 ile başladım diyete. Ilk durağim 65'in altı bir rakam görmek inşallah. Sonra kilo vermesi daha zor oluyor biliyorum. Geçen yil da rejim yapıp 65 e inmistim. Gerisini görememiştim.
Misafirlerin yaninda yememek de pek olmuyor canim. Sen yarin için canını sıkma. Haftaya dengelersin insallah.
SağolYok canimcim aksilik olursa bildiririz demisler demekki gelecekler
Ben de denemiştim defalarca halem de arada yapıyorum ama tok nie tutmuyo anlamadımKızlar yulaf lapasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Acayip tok tutuyor. Bugün aşırı kalori almadim ama su an öyle şişim ki anlatamam. Ben muzlu yapiyorum. Siz kendi keyfinize damak tadınıza göre yapabilirsiniz ama deneyin muhakkak.
Arkadaşlar ben kalorimi yatmadan yazıcam çünkü şimdi mutfak işine girişicem mercimek köftesi çikolatalı toplar kek kurabiye
Mecbur tatlarına bakçam
Kalorim şuan 973 çok şükür ama 1100 ü bulurum inşallah geçmem iyi akşamlar şimdilik
SağolKolay gelsin canım.