• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Menümü söylüyorum
H.cevizli kurabiye
Tuzlu kurabiye
Mercimek köftesi
Rulo muzlu pasta
Kakaolu toplar
Çıtır peynirli börek
Patatesli rulo börek
(Patatesli rulo böreği belki yaparım kesin diil)
Peynirli börek dışında hepsini şimdi yapıcam bayatlamayan cinsten aradım taradım canım çıktı valla bu sefer kağıt kalemi bırakıyorum telefonumla mutfağa geçiorum iki saatte bitiririm herhalde elim de çok yavaştır

Aaah arkadaşlar ahhh
Hâlâ uyumadım eşim gelcek sabah olcak
Geberşyorum
Onikiden dörde dört saat çalıştım çabaladım
Sonra mutfağı topladım onu saymıcam da
Dört saat sonunda yaptığım
Rulo pasta
Tuzlu kurabiye
H. Cevizli kurabiye
Sabah sadece peynirli börekle mercimek köftesi yapıcam o kadar ... ki mercimek köftesini yapmam belki daha alev temizlenecek çok üzgünüm çok
Allahtan yaptıklarım çöpe gitmio hep dizgin çıkıo ama yüz saat yazık günah

Menümü söylüyorum
H.cevizli kurabiye
Tuzlu kurabiye
Mercimek köftesi
Rulo muzlu pasta
Kakaolu toplar
Çıtır peynirli börek
Patatesli rulo börek
(Patatesli rulo böreği belki yaparım kesin diil)
Peynirli börek dışında hepsini şimdi yapıcam bayatlamayan cinsten aradım taradım canım çıktı valla bu sefer kağıt kalemi bırakıyorum telefonumla mutfağa geçiorum iki saatte bitiririm herhalde elim de çok yavaştır
anacım bu kaç çeşit böyle bu kadara gerek var mı yaaa???

Arkadaşlar çok yorgun ve heyecanlıyım sekizde eşim gidio işe demiştim gelmelerine ramak kaldı
Şansa dün izin vermişler eşim işe gitmicek ben de komşuları iptal edemedim düm gece belli olmuş eşim öğlen söyledi moralim bozuk o konuda yapıcam bişey YÖK ama üzgünüm

Resmen bacaklarım ağrıo şiddetli bilio musunuz yorgünluktan ... ev tertemiz şükür eşim temizledi pırıl pırıl normalde de temiz ama şimdi içim rahat etti

Peynirli börek
H cevizli ve tuzlu kurabiye
Rulo pasta
İki tuzlu iki tatlı
Başka yapamadım salata falan Yok
Paniklemesem yapardım stres oldum sanki devlet bakanı gelio ama işte ben böyleyim hep heyecanlıyım İçim kıpır kıpır
Strsli olsam da mutlu olsam da heyecanlıyım işte doğuştan ...
Herşeyi konu ederim
En sıradan basit mevzuları bile olay varmış gibi düşünürüm takarım önemserim

Back
X