• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

günaydın, çok berbat anti diyetli bir haftanın sonunda , değil vermek üstüne 600 gr alarak berbat bir hafta geçirdim,
tak dedi tamamen artık 64,80 dim .... 65,50 oldum bu hafta:olamaz:

atın beni denizlere :olamaz:

dün akşam atlaya zıplaya yarım saat spor yaptım, hadi bismilllah inşallah

kalori sayımına tekrar başlıcam:KK34:
eylemsevcan eylemsevcan biliyor biraz durumumu ve sıkıntılarımı , düzelticem inşalllah yavaş yavaş:hasta:
insanın her hali bir olmuor canım ara ara başka dönemlere girdiğimizde oluyor sorun değil önemli olan bu gevşek süreci çok uzatmamak hayde bre deyip silkinip kendimize gelmek

Bi daha ki bildirime daha dikkatli olacam hedef kiloya ulaşmak istiyorum biraz kasmak gerekiyor hadi hep beraber bi silkinip şu kiloları verelim artık yaza az kaldı

ben bu sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği ve 2 kibrit kutusu kadar kaşar ve normal peynir yedim
öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası- 1 kase brokoli salatası 1 dilim çavdar ekmeği yedim

evden işe bu yemekleri getirmek sıkıntılı oluyor,ama zayıflamak için katlanıcaz :KK50:
2 bardak su , 2 kupada çay içtim şimdiye kadar,
akşamda ekmeksiz ve daha hafif yicem,
haşlanmış patatesli marul salatası yiyebilirim sadece

akşam 20,30 dan evvel yemeğe oturamıyoruz, birazda kilo almama sebep
eşim ben olmadan tek başına yemek yemiyor, buda bir sıkıntı
bakalım mücadeleye devam

cuma günü spor yaptım
c.tesi işte çok yoruldum, spor yapamadım
pazar günde yarım saat spor yaptım

adım Hıdır elimde gelen budır şimdiye kadar...:confused: görüşmek üzere:KK49:

Nerdeyse bir yıl olacak hedef hamilelik başlangıcı 63 kilo ancak ben yaza daha daha vermek istiyorum geçen yaz tatili öncesi verdiğim kilolarıda alınca millet dana gibi olmuşun sözlerini bu tatilde verdiğim kilolarla utandırcam inş düzenli kilo vermem eylül ayıyla başladı 6 ay için iyi bir kayıp şimdilik
IMG_0469.webp

Nerdeyse bir yıl olacak hedef hamilelik başlangıcı 63 kilo ancak ben yaza daha daha vermek istiyorum geçen yaz tatili öncesi verdiğim kilolarıda alınca millet dana gibi olmuşun sözlerini bu tatilde verdiğim kilolarla utandırcam inş düzenli kilo vermem eylül ayıyla başladı 6 ay için iyi bir kayıp şimdilik Eki Görüntüle 1987125
ah be canım baya olmuş yaaa inşallah bundan sonra hızlı verirsin hadi gel seninle şartlayalım kendimizi yarından itibaren sıkı girelim olur mu?? günlük 1000 kaloriyi asla aşmamaya özen gösterelim...

evet artık sadece 1000 bugün hesaplatmadım yarından itibaren tam gaz 15 gün böyle olsun ne dersin??? 15 gün sonra 1-2 gün tatil yaparız ve tekrar başlarız gunyil gunyil cim olur mu??? 12 Mayıs Cumaya kadar ??? pardon cuma başlayalım cuma bitsin ne dersin?

Son düzenleme:
evet artık sadece 1000 bugün hesaplatmadım yarından itibaren tam gaz 15 gün böyle olsun ne dersin??? 15 gün sonra 1-2 gün tatil yaparız ve tekrar başlarız gunyil gunyil cim olur mu??? 12 Mayıs Cumaya kadar ??? pardon cuma başlayalım cuma bitsin ne dersin?
Tamam canım bana uyar 1000 kalori iyi bile birazcık spor yapsak süper olurda şuan için zor benim için 12 Mayıs'a kadar sıkı bir tempo olsun ben dünden beri sıkıyorum bakalım bu gün daha 350 kalorideyim

Tamam canım bana uyar 1000 kalori iyi bile birazcık spor yapsak süper olurda şuan için zor benim için 12 Mayıs'a kadar sıkı bir tempo olsun ben dünden beri sıkıyorum bakalım bu gün daha 350 kalorideyim
Yok yok canim 1000in altina sakin dusme tehlikeli Allah korusun

Canım sabah lor peyniri haşlanmış yumurta ekmek Yok öğlen nescafe yarım fincan şekersiz dört adet tam buğday bisküvi akşam lor peyniri bir dilim Çavdarlı ekmek iki dilim pastırma yemek yoktu dün kahvaltılık geçiştirdik bir kaşık menemen zaten çay şekersiz tüketiyorum ama bu gün biraz daha fazla olacak gibi

Back
X