- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.121
pardon 23 Ekim canım@gunyil canım buralardamısın bana güncel kilonu göndersene tablomuzu güncelleyecem de bekliyorum 16 ekim Pazartesi başlıyoruz inş ok bilgin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon 23 Ekim canım@gunyil canım buralardamısın bana güncel kilonu göndersene tablomuzu güncelleyecem de bekliyorum 16 ekim Pazartesi başlıyoruz inş ok bilgin olsun
aa canım hoşgeldin evlendin barklandın nasıl gidiyor hayat evet yeniden başlayqalım kimse gelmiyor daha bende benimle başlayacak birilerini bekliyordum iyi oldu Ekimin 23ünden itibran başlamayı düşünüyordum misafirlerim var cünkü onlar gidince başlıcaktım iyi oldu o zaman ekliyim senide tablomuza boyunu kilonu hedef kilonu verde tekrar ekleyim canım seni
bende şuanda başlayamıyrm ev aldık işlerimiz var mevlüt falan okutulcak derken anca 26 sı falan başlıcam tartım yok tartı alıcam hafta sonu tartılığ buraya yazarım :) tabii kilonuzu boyunuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim hoşgeldiniz topiğimize..MERHABA BENDE KATILABİLİRMİYİM SİZE
ok bilgilerinide tekrar versene canım boyunu kilonu hedef kilonu sonrada tartılınca güncel kilonu bildirisin ok zaten 1 kasımda başlayalım ancak olacak bana damerhaba hayatım çok iyi gidiyor çok şükürr :) 7 8 kilo arak döndüm evlilik yaradı sanırımbende şuanda başlayamıyrm ev aldık işlerimiz var mevlüt falan okutulcak derken anca 26 sı falan başlıcam tartım yok tartı alıcam hafta sonu tartılığ buraya yazarım :)
![]()
çOK TŞK EDERİM. BOY : 160 ŞUANKİ KİLOM 67 BENCE BUGÜN 1 HAFTADIR TARTILMIYORUM YARIN SÖYLEYEYİM DAHA SAĞLIKLI OLUR. HEDEF KİLOM 60 KĞ.tabii kilonuzu boyunuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim hoşgeldiniz topiğimize..
ok canım hemen ekliyorum senide tablomuza tekrar hooşgeldin tartılınca bildirirsin canım Haydi Bismillah deyip başlayalımçOK TŞK EDERİM. BOY : 160 ŞUANKİ KİLOM 67 BENCE BUGÜN 1 HAFTADIR TARTILMIYORUM YARIN SÖYLEYEYİM DAHA SAĞLIKLI OLUR. HEDEF KİLOM 60 KĞ.
teşekkürler takip edildiğimizi bilmekte güzellselamlar herkese benden şimdilik sizleri takipteyim
ben teşekkür ederim canım en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum birkaçgün telaşım var bugün bilhassa çok yoğunum aşure pişiriyorum. ama ara.ara fırsat buldukça giriyorumteşekkürler takip edildiğimizi bilmekte güzell
oo dağıtacaksınız heralde Allah kabul etsin ama çokkk yemeyinnnnnben teşekkür ederim canım en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum birkaçgün telaşım var bugün bilhassa çok yoğunum aşure pişiriyorum. ama ara.ara fırsat buldukça giriyorum![]()
oo dağıtacaksınız heralde Allah kabul etsin ama çokkk yemeyinnnnn

canım nasıl yapıcaz ben anlamam pek?arkadaşlar profil resmimimzi hedef kilomuz yaparsak daha motive olmuş oluruz ama son hedefimiz değilde düşmemizi istediğimiz ilk hedefimiz yapalım çünkü diğeri daha uzak olduğu için motive yapmıyor bizi onuda denedik olmuyor en yakın hedefimizi yapalım yani
aaaa nasıl olduda girebildin çok sevindimmm haydinn pazaresti başlıyoz ilk bildrim 1 Kasım ona göreeeselam.. Canım nasılsın.. pazartesi bende varım>)görüşmek üzere inş>)
canım hedef kilonu googla yaz görsellere tıkla içinden birini indir ondan sonra profil resmin yapcanım nasıl yapıcaz ben anlamam pek?