- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.141
@Jade21 ekledim canım senide bir kontrol edersin tablomuzu yanlış girdiğim bişey varsa söylersin düzeltirim ok görüşmek dileğiyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok canım teşekkürler akşam menümü yazarım@Jade21 ekledim canım senide bir kontrol edersin tablomuzu yanlış girdiğim bişey varsa söylersin düzeltirim ok görüşmek dileğiyle...
Canim kusura bakma cok uzun suredir girmedim tayin tasinma ve tekrar bi tayin olayi derken firsat olmadi yeni haftaya eklersen sevinirim yarin ya da haftasonu gonderiyum olurmu tartiya cikayali epey oldugunyil canım buralardamısın bana güncel kilonu göndersene tablomuzu güncelleyecem de bekliyorum 16 ekim Pazartesi başlıyoruz inş ok bilgin olsun
evet canım.. dün oldu.. bende anlamadım. ama galiba açılmış>):)inş gene gitmez>)tamam canım.. inşş bu sefere vereceğim>)aaaa nasıl olduda girebildin çok sevindimmm haydinn pazaresti başlıyoz ilk bildrim 1 Kasım ona göreee

tabii canım bekliyrum hiç önemli değil daha bizde yeni yenia dapte oluyoz 1 kasım itibariyle çok sıkı başlayacaZ İNŞALLAH GÜNCEL KİLONU BİR AN ÖNCE BİLDİRRSEN SEVİNİRİMCanim kusura bakma cok uzun suredir girmedim tayin tasinma ve tekrar bi tayin olayi derken firsat olmadi yeni haftaya eklersen sevinirim yarin ya da haftasonu gonderiyum olurmu tartiya cikayali epey oldu
SÜPERSİN BEBEĞİM sen nasıl girebiliyorsun artık işyerinden yasak kalktı mı?oleyy başardım.. profil resmim oldu.. sırada kilom var.>)![]()
bu arada tekrar tayin olayı ne canım yeniden mı taşınacaksınız yoksa?Canim kusura bakma cok uzun suredir girmedim tayin tasinma ve tekrar bi tayin olayi derken firsat olmadi yeni haftaya eklersen sevinirim yarin ya da haftasonu gonderiyum olurmu tartiya cikayali epey oldu
sağol cnm.. valla bende anlamadım.. başka yerler hala kaplı.. burayı yanlışlıklaçmışlar galiba:::::)SÜPERSİN BEBEĞİM sen nasıl girebiliyorsun artık işyerinden yasak kalktı mı?
canım çok güzel olmuş sadece galeta çok olmamışmı küçük boysa sorun değilde büyük boysa aczık fazla gibme geldiselam arkadaşlar bugünkü menüm
uyanış..
1 büyük bardak limonlu tarçınlı ılık su
kahvaltı
biraz layt beyaz peynir
5.zeytin
1 katı haşlanmış yumurta
domates salata
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 şekersiz çay
ara.
4 adet ceviz
2 kayısı
1 fincan yeşilçay
öğlen
4 çorba kaşığı zeytinyağı kabak yemeği
1 kase yoğurt
yeşil salata
1 dilim tam tahıl ekmek
1 sade türk kahvesi
ara.
5 adetin kepekli galeta
biraz peynir layt
1 fincan sade neskafe
akşam
tavuk fileto ızgara
bol yeşil salata
tüm gün içilen su 2 litre zorla suyu pek sevmiyorum sanki
şimdide şekersiz çay
aman aman oh iyi olmuş kavuştum sana sensin tadı olmuyor canımcımmmm.....sağol cnm.. valla bende anlamadım.. başka yerler hala kaplı.. burayı yanlışlıklaçmışlar galiba:::::)
aiyy çok sağol canım.. sorma.. bende çok sevindirik oldum dünden beridir.. uamrım gitmez gene<aman aman oh iyi olmuş kavuştum sana sensin tadı olmuyor canımcımmmm.....![]()
çok afedersiniz .yazmayı unutmuşum galeta (mini kepekli ).olanlardan 5 tane tabi ki bu başlangıç biraz yoğun tutmak istedim gün gün azaltacağım liste süper inşallah hepberaber amacımıza en kısa zamanda ulaşrızr tam olarak nezaman başlıyoruz birde kilo bildirimleri ne güncanım çok güzel olmuş sadece galeta çok olmamışmı küçük boysa sorun değilde büyük boysa aczık fazla gibme geldi
Canım tam olarak pazartesi başlıyoruz ve ilk bildirim 1 Kasımda sakın unutma 2 kez bildirim yapmayı unutanı tablomuzdan siliyorum bu arada bildirim günlerimiz tablomuzda ekli ordan hep bakabilirsinçok afedersiniz .yazmayı unutmuşum galeta (mini kepekli ).olanlardan 5 tane tabi ki bu başlangıç biraz yoğun tutmak istedim gün gün azaltacağım liste süper inşallah hepberaber amacımıza en kısa zamanda ulaşrızr tam olarak nezaman başlıyoruz birde kilo bildirimleri ne gün![]()
canım çok sevindim seni görümnce hoşgeldinn bebişleee ne güzelll Allah tamamına erdirsinnn inş. tabiiki arada yaz beklerizz her zamannnneylemsevcan merhaba canım. Nasilsin. Bende geçtiğimiz birkaç ay evvel katılmıştım. 66 ile başlayıp 60 a düşmek ti hedefim ama olmadı. 63 kilo hamile kaldım . 1 kilo alıp veriyorum bu aralar. Arada yazarim size olur mu. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. 10 gündur bulantılarim başladı doğru dürüst bir şey yemek istemiyorum. Sadece arada canım hafif sütlü tatlılar çekiyor bazen. Şimdilik bu kadar görüşmek üzere kızçeler
![]()
Bende sevindim canımcanım çok sevindim seni görümnce hoşgeldinn bebişleee ne güzelll Allah tamamına erdirsinnn inş. tabiiki arada yaz beklerizz her zamannnn
ok canım anladım.Canım tam olarak pazartesi başlıyoruz ve ilk bildirim 1 Kasımda sakın unutma 2 kez bildirim yapmayı unutanı tablomuzdan siliyorum bu arada bildirim günlerimiz tablomuzda ekli ordan hep bakabilirsin
hayırlısı inş. canım bide sende profil resmşni hedef kilon yapsana bebeğimok canım anladım.
pazartesi hepimize hayırlı başlangıç olsun inşallah. hadi bakalım hayırlısı.![]()