• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım kusura bakma bisey rica edecem sen beni istersen sil listeden hic zamanın yok kendimi ve hayatımı bi toparlayayım sana geri dönüş yapıyım kendine çok iyi bak hakkini da helal et canım
aa ne demek helal olsun canım benim sen kendini işlerini bir toparla hazır olunca tekrar yaz bana bilgilerini tekrar ekliyim kendine çok iyi bak Allaha emanet ol...

Günaydın kızlar..ben tam ne diyetteyim nede çok yiyorum..
sadece dikkat etmeye çalışyıroum.. arada kaçamakda oluyor.. hafta sonu kaçırdım güzel kahvaltı dışarda yemek..
ama çokda yürüdüm..
dün normal yedim..
akşam sebze yedim..ama porsiyonlar biraz falzydı..
bu ara reglim yakın..
onun için tam diyet olmasada dikkat etmeye çalışıcağım.
evet canım rglde olsan dikkatli ol bende dikkat ettim çok şükür rgli aşmadan atlatabildim en azından yerimde sayıyorum oda önemli

Yarın Bildirim günnüüüü ne durumdasınızzzz??????
Bide yarın saat 15.00e kadar lütfen bildirmeyi unutmayın arkadaşlar çünkü işten çıkmadan 1.yi belirlemeyi tablomuz
u düzenlemeyi istiyorum. Lütfen beni bekletmeyinn....

arkadaşlar ilk bildirimi ben yapıyorum 58.1 ama hastalığımın son günleri ve dikkatsiz geçen günlerimden ben asıl diyete sıkı giripte 10 kasımda yani ikinci bildirimde net olarak bildircem inş...

arkadaşlar ilk bildirimi ben yapıyorum 58.1 ama hastalığımın son günleri ve dikkatsiz geçen günlerimden ben asıl diyete sıkı giripte 10 kasımda yani ikinci bildirimde net olarak bildircem inş...
Canım ben sabah unuttum..ama dün akşam tartılmıştım..54,2 i,dim canım.. ama tok karnı

R reklam @Jade21 canlar kilolar neredeeee bekli,yorummmmm
.

canım benim kilo 82 .400. e düştü 85 .idim çok şükür iyi gidiyordu rahatsızlamdım adet günüm olmadım çok az geldi 15 idi ara ara az gelip kesiliyordu 1 haftadırda durmuyor kadın Dr randevu aldım perşembe bakalım nedicek korkuyorum :KK17:

.

canım benim kilo 82 .400. e düştü 85 .idim çok şükür iyi gidiyordu rahatsızlamdım adet günüm olmadım çok az geldi 15 idi ara ara az gelip kesiliyordu 1 haftadırda durmuyor kadın Dr randevu aldım perşembe bakalım nedicek korkuyorum :KK17:
aman canım Allah korusun korkma korunma yöntemi falan uyguluyorsan onlardan olmuş olabilir benim başımada geldi

aman canım Allah korusun korkma korunma yöntemi falan uyguluyorsan onlardan olmuş olabilir benim başımada geldi

yok yok korunma yöntemi kullanmıyorum
ben son doğumu sezeryan yaptım ve bağlattım şuan 3 yaşında küçüğüm menepozamı giricem yoksa miyom felanmı oluştu ondan korkuyorum herangi bir hastalık çıkmasından korkuyorum
yaşımda az diil hani 43 üm

yok yok korunma yöntemi kullanmıyorum
ben son doğumu sezeryan yaptım ve bağlattım şuan 3 yaşında küçüğüm menepozamı giricem yoksa miyom felanmı oluştu ondan korkuyorum herangi bir hastalık çıkmasından korkuyorum
yaşımda az diil hani 43 üm
geçmiş olsun canım bendcede doktora görünmen gerekiyor.

geçmiş olsun canım bendcede doktora görünmen gerekiyor.

teşekkür ederim canım aynen perşembe ye randevu verdi Dr . gidicem inşallah allah nasip ederse. bildirim burdan kızlar size dua edin lütfen ameliyat lık bişey çıkmasın

Back
X