- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.281
ayyy bu beni çok mutlu etti teşekkürler kızzlarrrrTebrikler canım sende verebilmişsin bravo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bu beni çok mutlu etti teşekkürler kızzlarrrrTebrikler canım sende verebilmişsin bravo
tabiki hayatım bir Dr la kalmam eğer öyle birşey denirse kesin 2 veya 3 dr gezerim hayırlısı neyse onu versin Rabbim canım hepimiz hakkınsaallah korusun içini ferah tut hemen bir doktorun demesiyle ameliyat olma başka doktordan fikir almak gerek.
bu haftanın 1.si
@Jade21
Tebriklerrrrr
![]()
bu haftanın 1.si
@Jade21
Tebriklerrrrr
![]()
mutlu olduğuna sevindim bebeğim umarım bu performansın hep devam eder hastalığını da atlatır acilayyy bu beni çok mutlu etti teşekkürler kızzlarrrr

tablodada adının yanına nazar boncuğu koydum onada bak....![]()
mutlu olduğuna sevindim bebeğim umarım bu performansın hep devam eder hastalığını da atlatır acil
şifa bulursun inş.
aslında wcye girebilsen düşer girmeden böyle çıktığına göre canım için rahat olsungünaydın kızlar..
ben tartıldım canım sabah.. 54,2 çıktım gene..
ama wc ye çıkmadım iki gündür.ama vermemişim vermeyide beklemiyordum zaten.. çünki zaten yapamadım diyet>(
canım sağol.. bencede.. birde reglim yakın ya yarın ya cumartesi regl oalcağım.. şişliklerde başladı.. ama zaten dikkat edemedim.. vermesemde sıkıntı yok:) sağol canım.aslında wcye girebilsen düşer girmeden böyle çıktığına göre canım için rahat olsun
TŞLER CANIM BİRDE HIZLI VEREBİLSEK BOĞAZIMIZI TUTABİLSEK DAHA GÜZEL OLACAK.
hiç bu seviyeye gelmemiştim doğum dan sonra aldım 1 yaşında bebisim var bu kilolar yaza kadar yok olmalıBayanlar bende katılabilir miyim grubunuza en kilolu benim 93 kilohiç bu seviyeye gelmemiştim doğum dan sonra aldım 1 yaşında bebisim var bu kilolar yaza kadar yok olmalı
aa çok geçmiş olsun canım..eylemsevcan
KIZLARIMCANLARIM arkadaşlar iyi geceler bugün Dr gittim kist olabilir dd tahliller verdi. ..kan ..simir....parça...mamografi. ... bunları istedi sırayla yaptırılacak yarın ilk iş aç karna kan tahlil gelişmeleri anlatırım canlar bu ara diyet ne olur bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışcam hepinize iyi geceler diliyorum