• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

sen az geride dur bacımmmm:stop: burda kendime birşey diyecektim ama hadi boşver 83.. 65.. siz anlamışsınızdır :KK70:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar, bildirim yapmaya utanıyorum valla 66,90 mehter takımı gibi biileri bi geri gidiyorum :)
olsun yavaş yavaş sıkı başlıcaz inşallah moda yavaş giriyoz ama tam girecez inş. bundan sonra daha kararlı azimli olalım haydi Bismilllahhhhh diyelimmmm bir girelim tam girelim artıkkkk

Yok denemedim daha doğrusu ilk kez duydum nasıl olacak yani ne kadar su ne kadar limon aç karna mi??
evet aynı şekilde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına biraz damlatmakta yeterli yarım limon sıkmakta bazı uzmanlar yarım limonun suyu diyor bazıları 5-10 damla iyor bencede yarım limon fazla dokunabilir hiç o kadara gerek yok 5-10 damla damlatsan yeter

evet aynı şekilde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına biraz damlatmakta yeterli yarım limon sıkmakta bazı uzmanlar yarım limonun suyu diyor bazıları 5-10 damla iyor bencede yarım limon fazla dokunabilir hiç o kadara gerek yok 5-10 damla damlatsan yeter
Tamam inşallah yarın başlarım teşekkürler

Back
X