espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

anladım espoir çok teşekkür ederim.sanırım meşguliyetinden kaynaklandı evet.
beni de ekleyebilir misin resimlerine bakmam için?

100 mesajım olmadığı için almüne yorum yapamadım,burdan yazayımdedim:)espoir resimlerine baktım gerçekten çok başarılı doğal bi burun olmuş,güle güle kullan...eski burnun benim şuanki burnuma benziyo biraz özellikle kemeri:)bende merak ettim burun deliklerine küçültme yapıldımı acaba?

teşekkür ederim :)
evet burun deliklerim de küçültüldü + dudak burun arasındaki mesafe kısaymış o da düzeltildi

onur erol yada emre ilhan arasında kalsan şimdi hangisini seçerdin , birde fiyat konusundan bahsedermısın ?

emre ilhanı tanımadığım için kesin bişey diyemem ama burda ona ameliyat olan
arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla o da çok başarılı bi doktor, ikisi arasında kalsam benim
için zor bi seçim olurdu heralde

espoir burnun gerçekten hoş olmuş. yüzünü ,havanı değiştirmiş. güle güle kullan.

espoir baktım albümüne.alınla burun arasındaki açıyı harika ayarlamış doktor o açı burnu tamamen değiştiyo.yüzüne en çok gidicek burnu yapmış gerçekten.koskoca onur erol tabii.çok hoş doğal güzel duruyo.bende bu temmuz görüşeceğim tekrar.umarım güzel geçer görüşmem.güle güle kullan canım burnunu:)

çok teşekkürler canım sağol :)
umarım sen de istediğin burna kavuşursun..

espoir ben de onur erola iki defa serdar erene de bir defa gittim ikisi tamamen farklı yöntemler önerdiler ne yapacağımı şaşırdım... senn resmlerini de göremiyorum bana yardımcı olursan sevinirim en azından ne yapacağıma karar vermemde yardımcı olur çünkü bu iki doktorun ameliyat ettiği ünlülerin fotolarından çok gerçek insanlar görmek istiyorum. teşekkür ederim.

benim annem de 25 yıl önce onur erol'a estetik yaptırmış inanılmaz doğal ve güzel bir burnu var. ben adı sanı duyulmamış bir kulak burun boğazcıya ameliyat olarak hayatımın hatasını yaptım. şimdi revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ve onur beyi de düşünüyorum. espoir, seni arkadaş olarak eklemem ve resimlerine bakmam mümkünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…