Espri de espri olsa

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
34
Selam bayanlar..
Az önce yemek yiyorduk eşimle birlikte, neyse bana takılıyodu falan filan. Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi. Sonra evdeki deyince aklıma internette dolaşan bi karikatür geldi dedi, neymiş o dedim. Bi tane ünlü güzel bi bayanın fotoğrafının altına bi adam 'ulan bunu görünce evdekine ekmek veresim gelmiyo' yazmış dedi gülerek çok komik falan dedi, ben de bozuldum çünkü ne alaka yani konuyla. Dedimki sen bişey ima etmeye çalışıyorsun, ne alaka şimdi dedim. O da amaaan senle konuşan da kabahat, sana espri yapan da kabahat dedi. Böyle bu tarz espriyi kaldırabilen bi yapım yok, sizce nasıl davranmalıyım bu konunun üzerine?

o yorumu bende okumustum bi videonun altinda ve adamin zihniyetinden tiksinmistim. komik bi saka degil bence. ekmek veresim gelmiyo ne demek sanki hayvan besliyo. esinizde bi anlik dusunmeden konusmus bence . hoslanmadiginizi soyleyin. bidaha yapmaz bence.

Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi
Burası baştan aşağı saçma. Sanki iki karısı var buna yönelik hangisi sorulmuş o da evdeki diyerek belli etmiş hangisi olduğunu. Benden önce bunda takılı kalan arkadaşımıza verdiğiniz cevap da onaylar nitelikte sanki

Olayi anlatmis, bence giris kısmı (hangisi diye sormasi) adamin anlattigi şeyden de saçma, o kisma takılınca da "cimbizla kelime secmeyelim".. Emredersiniz
Konu aciyosan pohpohlanip hakli cikmak icin acmayacaksin, her yoruma hazirlikli olacaksin.. Ki yaptigim ilk yorumda da bi kelime secme durumu filan yok, gayet sacma buldugum kisma değindim..

Yani dediğim gibi şakalaşıyoduk o anlık öyle söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…