O anlık öyle gelişti, onu demem. Cımbızla kelime seçmeyelim"Karim bana kizar" deyince "hangisi" demek ne alaka?
Ben de ona bu tarz bişeyi bayana uyarlayıp söyledim akabinde. Tepki vermediEspirisine espiriyle karşılık vermeli
Kendisi alain delon değildir heralde
Aynen öyleBen hiç takılmıyorum böyle zeka yoksunu esprilere
Yapsın gariban kendini eğliyor işte.
Algıları kapalı fukaranın :) gitmeyin üstüne ozamanBen de ona bu tarz bişeyi bayana uyarlayıp söyledim akabinde. Tepki vermedi
Size mi soracagim hangi kisma yorum yapacagimi?O anlık öyle gelişti, onu demem. Cımbızla kelime seçmeyelim
Burası baştan aşağı saçma. Sanki iki karısı var buna yönelik hangisi sorulmuş o da evdeki diyerek belli etmiş hangisi olduğunu. Benden önce bunda takılı kalan arkadaşımıza verdiğiniz cevap da onaylar nitelikte sankiKarım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi
Olayi anlatmis, bence giris kısmı (hangisi diye sormasi) adamin anlattigi şeyden de saçma, o kisma takılınca da "cimbizla kelime secmeyelim".. EmredersinizBurası baştan aşağı saçma. Sanki iki karısı var buna yönelik hangisi sorulmuş o da evdeki diyerek belli etmiş hangisi olduğunu. Benden önce bunda takılı kalan arkadaşımıza verdiğiniz cevap da onaylar nitelikte sanki
Yani dediğim gibi şakalaşıyoduk o anlık öyle söyledimBurası baştan aşağı saçma. Sanki iki karısı var buna yönelik hangisi sorulmuş o da evdeki diyerek belli etmiş hangisi olduğunu. Benden önce bunda takılı kalan arkadaşımıza verdiğiniz cevap da onaylar nitelikte sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?